Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 18:54

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γύρισε ο Τσάκωνας, το μυαλό στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

Ο Δημήτρης Τσάκωνας επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από το εξωτερικό και έδωσε το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν με την Ερμιονίδα. Ο τεχνικός του Μεσσηνιακού ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Κρανιδίου, αλλά και για τον αποκλεισμό των Τσουλάκου και Κουρέα από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.


Λόγω όμως του ότι απουσίαζαν οι βασικοί παίκτες (είχαν ρεπό) θα μιλήσει αύριο στους "πράσινους" ζητώντας ηρεμία, προσήλωση και να μην παρουσιαστούν ξανά τέτοια φαινόμενα. Με τη μεσημεριανή  προπόνηση στο γήπεδο του Μ.Γ.Σ. θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα (από την Καλαμάτα).  Η αρτινή ομάδα συγκατοικεί στη δεύτερη θέση με την Αχαϊκή και την Ερμιονίδα και τούτο δείχνει πόσο δύσκολο θα είναι το έργο των καλαματιανών για τη νίκη.
Το αρνητικό για το Μεσσηνιακό είναι ότι θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Νινιό Σπανό, αλλά και τον Μπεγέτη που παραμένει τραυματίας. Παρ' όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ερμιονίδα (2-1) που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση.