Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 16:00

Συνελήφθη ο υπαίτιος της διακοπής στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον άνδρα που έριξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς και προκάλεσε τη διακοπή στο πρόσφατο παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα προσέλθει την Πέμπτη (25/5) ο άνδρας ο οποίος ήταν ο υπαίτιος για τη διακοπή στο πρόσφατο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Αυτός που πέταξε το κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας, αφού ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ στη συνέχεια θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα τηρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αν θα τον "κυνηγήσει" για διαφεύγοντα κέρδη λόγω της ενέργειας του.

Ο δράστης είναι 22 ετών, σπουδάζει στο ΤΕΙ Αθήνας και για να εισέλθει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" χρησιμοποίησε το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του. Έχει ιστορικό για πράξεις βίας στο πρόσφατο παρελθόν, όμως δεν έχει προηγούμενο για περιστατικά επεισοδίων στο χώρο του αθλητισμού.

Πηγή: sport24.gr