Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 18:28

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πρωταθλητής στο 2ο όμιλο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον

 

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κατέκτησε τον τίτλο στον 2ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος.

Η πρώτη θέση κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία απέναντι στην Αναγέννηση. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε τον τίτλο ακόμη και με ισοπαλία ωστόσο επικράτησε με 3-1 και πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα έγινε και η απονομή του κυπέλλου στους νεαρούς παίκτες των ερτυθρόλευκων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονονίδη και τον γενικό γραμματτέα Αντώνη Τουρλομούση. 

Στο αγωνιστικό μέρος, η Ανβαγέννηση πήρε προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του  Μιχαλάκη στο 15', με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ του Γιαννόπουλου στο 23' και πήρε προβάδισμα με γκολ του Γουρνά στο 52' με μακρινό σουτ.

Στο 66' ο Φράγκος με σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 για τον Ολυμπιακό. 

Διαιτητής ήταν ο Τζιαμουράνης. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κάρλος, Κούκα, Μιχαλάκης, Καλύβας, Καμπανάρος, Καρλής, Θεοδωρόπουλος, Σαραντόπουλος, Ρούσης, Αναγνωστάκης, Δημητρακόπουλος.

Επαιξαν και οι Νικολόπουλος, Σπυρέας, Κοκόσι, Τζαβάρας, Δημόπουλος, Βαμβακάς, Κόντρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δεληγιάννης, Λάσκαρης, Δημητρόπουλος, Γουρνάς, Μαυροειδέας, Σκοπέτος, Τσορόπουλος, Φράγκος, Δρούγας, Σταματελόπουλος, Γιαννόπουλος.

Επαιξαν και οι Σοφρωνάς, Κουρμούζης, Τσιμπούρης, Αριστομενόπουλος, Μούνταντος, Παυλόπουλος, Μάλαμας.