Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 19:14

Παρέμεινε η ποινή φυλάκισης 21 μηνών στον Μέσι

Γράφτηκε από τον

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας απέρριψε την έφεση για την τιμωρία φυλάκισης των 21 μηνών που είχε επιβάλει το δικαστήριο της Βαρκελώνης στον Λιονέλ Μέσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής. Εξαγοράζει την ποινή ο Αργεντινός.

Μαζί με τον πατέρα του, Χόρχε, ο σούπερ στα της Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση για 21 μήνες, λόγω της απόδειξης πως απέκρυψε στοιχεία από τις φορολογικές του δηλώσεις από το 2007 έως και το 2009, με το ποσό να φτάνει περί τα 4 εκατ.ευρώ.

Μάλιστα, όταν το καλοκαίρι εκδικάστηκε η υπόθεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, ο Μέσι ανέφερε πως εκείνος δεν γνώριζε απόλυτα τους όρους έναντι των οποίων πολλές φορές υπέγραφε, αφού τα συγκεκριμένα ζητήματα τα διαχειριζόταν ο πατέρας του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21+).

Η τιμωρία του Χόρχε Μέσι, μειώθηκε στους 15 μήνες φυλάκιση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας, όμως, δεν πρόκειται κανένας από τους δύο να εκτίσει ποινή στη φυλακή.

Οι νόμοι της ιβηρικής χώρας είναι τέτοιοι που επιτρέπουν την εξαγορά τέτοιας τιμωρίας όταν είναι μικρότερη των δύο ετών και φυσικά αυτό θα γίνει...

Πηγή: www.gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ