Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 19:34

Από εμάς εξαρτάται το αν θα πετύχουμε, λέει ο Βασίλης Σκαρλάτος για την "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Η πολυπόθητη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναρκαδικό ήρθε και μάλιστα σχετικά εύκολα για την "Μαύρη Θύελλα" που επικράτησε με 2-0 και πιστοποίησε την ανοδική της πορεία στα τελευταία παιχνίδια.
Η ομάδα βέβαια παραμένει αρκετά μακριά από το γκρουπ των πρωτοπόρων, πληρώνοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ωστόσο δείχνει πλέον ότι βρίσκει ρυθμό και ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο.


Όλα αυτά έχουν φέρει συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, όπου από τη μια πλευρά γνωρίζουν ότι η ομάδα παραμένει σε δύσκολη θέση, αλλά από την άλλη πιστεύουν ότι οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες θα έχουν συνέχεια…
Τα παραπάνω ασπάζεται σε μεγάλο βαθμό και ο Βασίλης Σκαρλάτος με τον οποίο μιλήσαμε σήμερα και μας εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν πετά στα σύννεφα, ωστόσο εκτιμά ότι η Καλαμάτα είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση.
«Υπάρχει πλέον αισιοδοξία, όχι όμως ενθουσιασμός καθώς δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη. Στα πρώτα παιχνίδια πληρώσαμε όλα τα λάθη που κάναμε και μείναμε πολύ πίσω. Το ευχάριστο είναι όμως ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα βρίσκει το δρόμο της. Γίνεται καλή δουλειά και είναι στο χέρι μας να ανακάμψουμε. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε καμιά ομάδα στον όμιλο. Η Καλαμάτα έχει καλή ομάδα και αυτό έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται. Από εμάς εξαρτάται να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε το στόχο μας.
Χρειάζεται να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το καθένα σαν τελικό. Δεν έχουμε πλέον περιθώρια ούτε για ισοπαλίες αλλά μόνο νίκες για να ανέβουμε βαθμολογικά. Θέλουμε ένα σερί νικών και είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε», τόνισε ο Σκαρλάτος που πλέον σκέφτεται το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο. «Κοιτάζουμε πλέον το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Πάτρα, όπου θέλουμε μόνο τη νίκη. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, όμως πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ξεκινά αύριο
η προετοιμασία

Αγωνιστικά, σήμερα οι παίκτες της Καλαμάτας είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Ατρόμητο που θα γίνει στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Ο Τριανταφυλλάκης που έπαθε θλάση την Κυριακή δεν υπολογίζεται , όπως και οι τραυματίες Μπελεβέτης, Οδεμισιώτης. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψε ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος που πήρε μετάθεση στην Καλαμάτα ενώ εντός των ημερών αναμένεται να ξεκεθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Αλιού, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Κυριακής γιατί αρνήθηκε να παίξει στην θέση που του ζήτησε ο Γκόφας.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων - οπαδών Καλαμάτας "Bulldogs club" διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (παπλωματάδικα) καθημερινά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Η τιμή συμμετοχής 10 ευρώ και πληρωμή με την εγγραφή συμμετοχής.