Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 14:02

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: "Η Α' τοπική θέλει χρήματα για να σωθείς", λέει ο Διονύσης Πουλής

Γράφτηκε από τον

 

Στην Α1 τοπική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Α.Ε. Αβίας, καθώς κατέλαβε την 15η θέση στην Α' τοπική και υποβιβάστηκε.

Η ομάδα του Κάμπου, παρότι είχε χάσει εδώ και καιρό το στοίχημα της παραμονής, δεν τα παράτησε και τελείωσε μάλιστα το πρωτάθλημα με 2 σερί νίκες.

"Η Α' τοπική θέλει χρήματα για να σωθείς, κάτι που εμείς δεν είχαμε και δεν θέλαμε άλλωστε να πάρουμε πολλούς ξένους παίκτες. Θέλαμε να παίζουν τα παιδιά του χωριού", το σχόλιο του Διονύση Πουλή για τη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός της Αβίας τονίζει ότι: "Η ομάδα είχε ελλιπές ρόστερ,. Δεν είχαμε φέτος 1-2 επιθετικογενείς παίκτες,  Η βαθμολογία πάντως λέει την αλήθεια. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με στόχο το καλύτερο. Αν αξίζαμε να μέναμε, αλλιώς να πέσουμε. Πρέπει να παίζουμε σε όποια κατηγορία αξίζουμε".

Συνεχίζει και τη νέα χρονιά

Ο Δ. Πουλής ετοιμάζεται πλέον για την 4η σερί σεζόν του στον πάγκο της Αβίας, αν και ακόμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τη διοίκηση. Υπάρχει όμως θετικό κλίμα και το πιθανότερο είναι να ανανεωθεί η συνεργασία.

 

Το άσχημο είναι ότι η ομάδα θα αναγκαστεί να παίξει μία ακόμα χρονιά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχουν σταματήσει οι εργασίες και η Αβία θα δηλώσει όπως όλα δείχνουν έδρα και στην Α1 τοπική το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.