Πέμπτη, 25 Μαϊος 2017 13:35

Κεράνης: "Να γίνει ο Εθνικός ομάδα πρότυπο"

Γράφτηκε από τον
Κεράνης: "Να γίνει ο Εθνικός ομάδα πρότυπο"

Από το Μελιγαλά ξεκινά το προπονητικό ταξίδι για τον Φραγκίσκο Κεράνη...

Ο νεαρός τεχνικός μετά το φετινό πέρασμά του από τον Πανθουριακό, ως συνεργάτης του Γιώργου Αργυρόπουλου, αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρώτος προπονητής και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του νομού Μεσσηνίας, τον Εθνικό.

"Ο Εθνικός έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας προπονητής για να δουλέψει με ηρεμία και να πετύχει το στόχο του και ήταν ότι καλύτερο για μένα να κάνω αυτό το βήμα", λέει αρχικά  στο "Notosport" o Φραγκίσκος Κεράνης και προσθέτει: "Μετά από μια κρούση που μου έγινε από τον πρόεδρο κ. Φρέσκα, του ανέλυσα τον τρόπο σκέψης και το πλάνο. Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων με το πλάνο που του παρουσίασα. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια υγιή ομάδα, με άκρως επιθετική φιλοσοφία, που θα είναι πρότυπο για τη Μεσσηνία".

Ο νέος τεχνικός του Εθνικού ξεκαθαρίζει ότι: "Κάθε Κυριακή στόχος θα είναι η νίκη. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και μέσα από αυτό το στιλ παιχνιδιού, να ψηλώσει ο σύλλογος". 

Για τον Κεράνη πολύ σημαντικό είναι και το κομμάτι των ακαδημιών: "Υπάρχει στον Εθνικό ένας άνθρωπος που ασχολείται με τις ακαδημίες, ο Αλέκος Δέδες και όλοι ξέρουμε την ιστορία του και τη μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχουμε 100 παιδιά, θέλουμε να τα κάνουμε 200, να παρακολουθούν παράλληλα τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια βλέποντας ότι υπάρχει πλάνο. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα. Ο πρόεδρος κ. Φρέσκας είναι ένας άνθρωπος που έχει όραμα για την ομάδα και μπορούμε να φτιάξουμε μια ομάδα, όπως είπα και πριν, πρότυπο".

 

Ο Φραγκίσκος Κεράνης έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στη διοίκηση σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους της νέας σεζόν, αλλά και τους παίκτες που πρέπει να μείνουν και πλέον μπαίνει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.