Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 20:01

Ο Αστέρας... ανοίγει την πόρτα στις γυναίκες στην Τρίπολη!

Γράφτηκε από τον

Ο πιο... όμορφος αγώνας της χρονιάς θα είναι ο Κυριακάτικος κόντρα στην Ξάνθη για τον Αστέρα Τρίπολης. Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» οι γυναίκες θα έχουν την τιμητική τους καθώς θα μπουν δωρεάν και φυσικά αναμένεται να... κλέψουν την παράσταση.

 

Η αλήθεια είναι πως η μεγάλη πλειονότητα στις εξέδρες είναι άνδρες, αν και το τελευταίο διάστημα το... ασθενές φύλλο έχει αρχίσει να κάνει πιο μαζικά την εμφάνισή του. Την προσεχή Κυριακή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αυτό ενδεχομένως και να αλλάξει, μιας και στον Αστέρα Τρίπολης θα ανοίξουν για το ματς με την Ξάνθη τις εξέδρες για τις γυναίκες.

Το γήπεδο θα ομορφύνει και ανάλογα με την προσέλευση βέβαια θα δούμε αν οι άνδρες θα κοιτάνε περισσότερο στο γήπεδο ή δίπλα τους... Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής: «Η 11η αγωνιστική της Super League θα είναι ξεχωριστή για την Αρκαδία και το ποδόσφαιρο, αφού όλες οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ του Νομού μας θα έχουν την τιμητική τους, καθώς οι πύλες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανοίξουν για να τις υποδεχθούν!

Αστέρας – Ξάνθη, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 19:30.

Να είστε ΟΛΕΣ εκεί…».

 

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR