Κυριακή, 28 Μάιος 2017 23:38

Πρωταθλητής ο Πανηλειακός στην Ηλεία, επέστρεψε στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Πρωταθλητής Ηλείας αναδείχθηκε σήμερα Κυριακή ο Πανηλειακός μετά από 29 χρόνια...

Η ερυθρόλευκη ομάδα του Πύργου, επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά από ένα «διάλειμμα» δυο χρόνων και τη νέα χρονιά θα είναι αντίπαλος της "Μαύρης Θύελλας". Ο Πανηλειακός και ο κόσμος του, έστησαν πανηγύρι μέσα στο Τραγανό, σφραγίζοντας την άνοδο στη Γ' εθνική με ένα ξεκάθαρο 3-0, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους με τον πιο σαφή τρόπο. Ο Πανηλειακός, έφτασε στο θρίαμβο με χατ-τρικ του Γιάννη Σωτηρόπουλου, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 10’με πλασέ στην κλειστή γωνία του Ψυχογιού. Στο 31΄η Νίκη έφτασε κοντά στο γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Καλογερόπουλου στο δοκάρι. Ο Πανηλειακός όμως στο 37΄διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Γιάννης Σωτηρόπουλος από το ύψος της περιοχής εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Ψυχογιού και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 42΄ο ίδιος παίκτης έγραψε με πέναλτι το τελικό 0-3.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος (80΄Ι. Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Δούλος, Καλογερόπουλος (66΄Γκρίλλας), Ε. Κολοτούρος (80΄Σαραντούλιας), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος,

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Μπουρνέλης, Γκουβέρος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Πλαστουργός (62΄Χατζηστάμου), Βλαχόπουλος (77΄Σκοτζάι), Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Στούπης (84΄Χατζηαράπης).

Πηγή: protinews.gr