Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 11:48

Κυπελλούχος Γ' Εθνικής η ΑΕ Καραϊσκάκης, 1-0 την Αχαϊκή 

Γράφτηκε από τον
Κυπελλούχος Γ' Εθνικής η ΑΕ Καραϊσκάκης, 1-0 την Αχαϊκή 

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής πανηγυρίζει η ΑΕ Καραϊσκάκης, που επιβλήθηκε με 1-0 της Αχαϊκής στο χθεσινό τελικό του Αγρινίου.

Η ομάδα της Άρτας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με εξαιρετικό γυριστό σουτ του ξεχασμένου στη μεγάλη περιοχή, Κουσίδη στο 59ο λεπτό, σήκωσε το τρόπαιο.

Οι «πράσινοι» είχαν και δοκάρι μετά το γκολ, ενώ γενικότερα ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, με την Αχαϊκή να σταματάει πάνω στον Ανδρούτσο στις 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι.

Στο 90’ η Αχαϊκή έμεινε με 9 παίκτες, αφενός γιατί τραυματίστηκε ο Κωστούλας και είχαν γίνει ήδη οι 3 αλλαγές της ομάδας του και αφετέρου επειδή ο Κωνσταντίνοπουλος πήρε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης έγινε η 3η ομάδα που κατακτάει τον συγκεκριμένο θεσμό, που ούτως ή άλλως μετράει λίγα χρόνια «ζωής». Τη σεζόν 2013-2014 το κατέκτησε η ΑΕΛ, την επόμενη χρονιά τα Τρίκαλα, πέρυσι ο θεσμός δεν διεξήχθη και φέτος επανήλθε στο καλεντάρι της ΕΠΟ, με τους «πράσινους» να γράφουν το όνομά τους στη λίστα εκείνων που το έχουν στη συλλογή τους.

Βάσει προκήρυξης, προβλέπεται η διεξαγωγή αγώνα Super Cup μεταξύ του κυπελλούχου Γ' Εθνικής και του κυπελλούχου ερασιτεχνών. Αυτό σημαίνει ότι θα οριστεί αγώνας μεταξύ Α.Ε. Καραϊσκάκης και Ηροδότου.

Οι συνθέσεις:

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (92’ Γούλας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης (80’ Αβραμίδης), Ευαγγέλου (46’ Ζιγκερίδης)

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Αποστολόπουλος, Δριμάλας (69’ Αναγνωστόπουλος), Κωστούλας, Γεωργόπουλος (79’ Μαντάς), Ρουμπάτος (63’ Αγγελόπουλος).

Πηγή: protinews.gr