Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 14:06

Με Δημάκη και στην Α' τοπική η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Σωτήρη Δημάκη στον πάγκο της θα πορευτεί και τη νέα σεζόν στην Α' τοπική η Ομόνοια.

Οι διοικούντες της καλαματιανής ομάδας έδωσαν με τα χέρια με τον 38χρονο τεχνικό και ξεκινούν σιγά σιγά τον σχεδιασμό για τη νέα πιο απαιτητική χρονιά. Τη φετινή σεζόν η Ομόνοια κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Α1 τοπική (τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σπερχογεία) και επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από αποχή τριών ετών.

Μαζί φυσικά με τον Σωτήρη Δημάκη συνεχίζουν και ο γυμναστής και βοηθός προπονητή Μιχάλης Παυλάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Παπατζίκης.

Οσον αφορά το ρόστερ ήδη έχει γίνει επαφή με όλους τους παίκτες που στελέχωσαν φέτος την ομάδα και θα παραμείνουν οι περισσότεροι, 

εκτός από 2-3 που θα αποχωρήσουν για διάφορους λόγους.

Από εκεί και πέρα σκοπός είναι να γίνουν 3-4 προσεγμένες μεταγραφές, σε θέσεις που έχει ανάγκη η Ομόνοια για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Επαφές έχουν γίνει με ορισμένους παίκτες, όμως προς το παρών δεν έχει επέλθει συμφωνία.

 

Τέλος, την Τετάρτη θα γίνει στο "Καφεκούτι" η αποχαιρετιστήρια συνάντηση της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι περισσότεροι εξ αυτών θα δώσουν ραντεβού για τις αρχές Αυγούστου στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη σεζόν 2017-18.