Τρίτη, 30 Μάιος 2017 16:18

ΟΜΟΝΟΙΑ: "Να πετύχουμε την παραμονή, χωρίς να ματώσουμε", λέει ο Σωτήρης Δημάκης

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: "Να πετύχουμε την παραμονή, χωρίς να ματώσουμε", λέει ο Σωτήρης Δημάκης

Μετά από 13 χρόνια στο Διαβολίτσι ο Σωτήρης Δημάκης ανέλαβε το καλοκαίρι την Ομόνοια και αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του. 

Ο 38χρονος προπονητής θεωρεί ότι κέρδισε το στοίχημα με την άνοδο - επιστροφή της καλαματιανής ομάδας στην Α' τοπική και ετοιμάζεται πλέον για μία ακόμα χρονιά στην Ομόνοια, έχοντας ξανά συνεργάτες τον Μιχάλη Παυλάκη και τον Τάκη Παπατζίκη. Πρόθεση του Σ. Δημάκη είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός, ώστε με τις προσθήκες που θα γίνουν, να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει βέβαια ότι΅

"Θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή, χωρίς όμως να ματώσουμε οικονομικά. Θα πάμε ξανά με την ίδια συνταγή. Στόχος είναι να περνάμε ευχάριστα τις ώρες μας στο γήπεδο. Κατά 95% ο φετινός κορμός θα μείνει, γιατί υπάρχουν και κάποια παιδιά που δεν μπορούν να ακολουθήσουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Υπάρχει ένα πλάνο ενίσχυσης 4-5 ποιοτικών παικτών. χωρίς αυτό να σημαίνει όπως είπα,  ότι πρέπει να ματώσουμε οικονομικά".

Για τη φετινή σεζόν ο Σ. Δημάκης είπε ότι: "Ηταν πρόκληση για μένα, γιατί μετά από 13 χρόνια στο Διαβολίτσι δεν είχα παραστάσεις από άλλη ομάδα. Πήγα σε μια ιστορική ομάδα με απαιτήσεις. Εκ του αποτελέσματα η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη, γιατί στόχος ήταν άνοδο, ενώ διεκδικούσαμε μέχρι και 2 αγωνιστικές πριν το τέλος το πρωτάθλημα. 

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, στους συνεργάτες μου Παυλάκη, Παπατζίκη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά. Γι' αυτό και συζητήσαμε και είπαμε να συνεχίσουμε μαζί και στην Α' τοπική". Η σεζόν για την Ομόνοια κλείνει αύριο με το αποχαιρετιστήριο τραπέζι που θα κάνει η διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.