Τετάρτη, 31 Μάιος 2017 15:02

Βγάζει νέα διοίκηση ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο ραντεβού για νέα διοίκηση στον Πάμισο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η γενική συνέλευση της 24ης Μαΐου αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και έτσι ορίστηκε νέα γ.σ. για σήμερα στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο "Μεσσήνη". Αυτή τη φορά εκτιμάται ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τα ταμειακώς εντάξει του συλλόγου και οι Νησιώτες θα εκλέξουν νέο συμβούλιο, μιας και η θητεία της σημερινής διοίκησης με επικεφαλής τον Γιώργο Ντούλη ολοκληρώθηκε. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος θα κάνει το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, για να ακολουθήσει η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς, που δεν είναι άλλη από τις αρχαιρεσίες.  Ο κ. Ντούλης προσμένει από τους φίλους του Παμίσου να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το καμάρι της πόλης, ώστε η ομάδα να δυναμώσει περισσότερα διοικητικά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει, όπως και τα περισσότερα μέλη από το απερχόμενο συμβούλιο, αλλά χρειάζονται περαιτέρω στήριξη.

"Ο Πάμισος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας. Δεν είναι ομάδα κανενός, αλλά της πόλης. Είναι υπόθεση όλων και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Οι παρέες γράφουν ιστορία και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε για να οδηγήσουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών", το ενωτικό κάλεσμα του Γιώργου Ντούλη μέσω του "Notosport",  λίγες ώρες πριν από τις εκλογές.

Ολα δείχνουν  λοιπόν ότι οι διοικητικές εξελίξεις στον Πάμισο θα τρέξουν νωρίτερα από ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά πέρυσι, όπου το συμβούλιο συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή. Παρ' όλα αυτά οι Νησιώτες είχαν αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και το σημαντικότερο δεν άφησαν οικονομικές υποχρεώσεις. Σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει αναφέρει ο κ. Ντούλης στην δεύτερη ανοιχτή συνεδρίαση του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ και δεν θα μετακυληθεί κανένα βάρος στην επόμενη διοίκηση".

Ως εκ τούτου εφόσον μπουν και νέα άτομα στο συμβούλιο, η διοίκηση θα μπορεί να βάλει ψηλότερα τον πήχη, με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει πλέον και η Καλαμάτα που κατέκτησε, όπως αναμενόταν, το φετινό τίτλο.

Προχωρά άμεσα ο σχεδιασμός

Με την εκλογή της νέας διοίκησης θα προχωρήσει άμεσα και ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα. Οι Αλέξης Μαντζούνης και Ευτύχης Τασιόπουλος, αναμένεται όπως έχουμε γράψει, να παραμείνουν στον πάγκο, καθώς υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση από τη φετινή συνεργασία. 

Ο ίδιος άλλωστε ο κ. Μαντζούνης έχει δηλώνει ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Πάμισο, εφόσον η διοίκηση τον κρίνει ικανό γι' αυτή τη θέση.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση των ανθρώπων του Παμίσου είναι να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών, ώστε με τις απαραίτητες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο να μπορέσουν οι "πράσινοι" να πρωταγωνιστήσουν. 

Ηδη έχει ξεκινήσει η διερεύνηση των παικτών που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά και σύντομα η νέα διοίκηση θα ανακοινώσει τα πρώτα αποκτήματα.