Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 15:10

"Κλειδώνει" η συνεργασία Απόλλωνα - Αίαντα, τα ηνία σε Τάκη και Γιάννη Σακελλαρόπουλο

Γράφτηκε από τον
"Κλειδώνει" η συνεργασία Απόλλωνα - Αίαντα, τα ηνία σε Τάκη και Γιάννη Σακελλαρόπουλο

Θέμα ημερών είναι η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας Απόλλωνα - Αίαντα, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο καλαματιανές ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Τα ηνία πλέον θα αναλάβουν τα αδέρφια Γιάννης και Τάκης Σακελλαρόπουλος, που ως γνωστόν είχαν ξεκινήσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα στον Απόλλωνα και πλέον βρίσκονται στον Αίαντα, όπου είναι κάτι παραπάνω από προπονητές. Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι στον πάγκο του Απόλλωνα και ποιος στον Αίαντα τη νέα σεζόν, μιας και οι δύο ομάδες αγωνίζονται  σε διαφορετικά πρωταθλήματα. 

Ο ιστορικός σύλλογος στην Α' τοπική και ο Αίαντας στην Α1. Το σίγουρο είναι ότι ο Απόλλωνας θα πορεύεται πλέον με τη νοοτροπία του Αίαντα, κάτι που σημαίνει μικροί σε ηλικία παίκτες και λίγες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο. 

Ο Αίαντας θα λειτουργεί ουσιαστικά ως προθάλαμος για τον Απόλλωνα, μιας και έχει στις τάξεις του δεκάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

 

Η παραπάνω επικείμενη συνεργασία αλλάζει τα δεδομένα και στις δύο ομάδες και μένει να δούμε αν ο ιστορικός σύλλογος  θα μπορεί στο μέλλον να κοιτάξει ψηλότερα.