Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 15:03

Γκολ και θέαμα στους αγώνες των δημοτικών σχολείων

Γράφτηκε από τον
Γκολ και θέαμα στους αγώνες των δημοτικών σχολείων

 

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στους αγώνες της τελικής φάσης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Για περίπου 4 ώρες τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, με το Δημοτικό της Θουρίας να κατακτά στο τέλος την πρώτη θέση. Ακολούθησαν στην 2η θέση το 4ο Δημοτικό Καλαμάτας και στην τρίτη το 24ο Δημοτικό Καλαμάτας.

Πέρα από τα αποτελέσματα όμως το θέμα ήταν πως ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση του Γραφείου Φυσικής Αγωγής που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να το ευχαριστηθούν.

Στις απονομές ο Γ. Χριστόπουλος 

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης έδωσε τα διπλώματα στα παιδιά της Θουρίας ενώ τα διπλώματα στα παιδιά του 4ου και 24ου Δημοτικού, που πήραν την και 3η θέση, έδωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Μεσσήνιος προπονητής, που αυτές τις μέρες είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας, παρακολούθησε μάλιστα σχεδόν όλους τους αγώνες, στους οποίους συμμετείχε και ο ανιψιός του.

Tόσο ο Λ. Οικονομίδης όσο και ο Γ. Χριστόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους προέτρεψαν να μείνουν κοντά στον αθλητισμό. 

Τα αποτελέσματα:

ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

24ο Δημοτικό Α - 7ο Δημοτικό 3-2

24ο Δημοτικό Α - 1ο Δημοτικό 4-3

7ο Δημοτικό - 1ο Δημοτικό 1-2

24ο Δημοτικό Β - 4ο Δημοτικό 0-6

Εκπαιδευτήρια Μπουγά Β - 24ο Δημοτικό Β 1-3

Εκπαιδευτήρια Μπουγά Β - 4ο Δημοτικό 0-6

Δημοτικό Βέργας - Δημοτικό Θουρίας 0-3

Δημοτικό Βέργας - Δημοτικό Σπερχογείας  4-1

Δημοτικό Θουρίας - Δημοτικό Σπερχογείας 2-0

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

24ο Δημοτικό Α - 4ο Δημοτικό 2-3

24ο δημοτικό Α' - Δημοτικό Θουρίας 1-5

4ο Δημοτικό - Δημοτικό Θουρίας 1-1

Για το Δημοτικό της Θουρίας έπαιξαν οι Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Μπαρούς, Χρήστος Σπυρόπουλος, Θανάσης Νάτσης, Φώτης Φαββατάς, Κάρολος Δημόπουλος, Αναστάσιος Κοτσιλιέρης, Αγγελος Πάπα, Σπύρος Μουτσιούλας, Ιωάννα Λεμπέση, Ιωάννα Χατζημπαλάση.

Για το 4ο Δημοτικό σχολείο έπαιξαν οι Δημήτρης Γεωργόπουλος, Μαρία Μυλωνά, Βιοσάν Κιαζίμι, Ματέο Κουτσάνα, Ιωάννης Μιχαλόπουλος, Γκνέσιο Μουχαμέτι, Σταύρος Μπάρλος, Ανθή Μπουσούνη, Βαλάνης Ρούπας, Λυδία Σπηλιάδη, Γιάννης Τομάζος, Ρήγας Φλωράτος.

Γαι το 24ο Δημοτικό έπαιξαν οι Χαράλαμπος Μενέγος, Δημήτρης Χριστόπουλος, Ιωάννης Καραϊσκος, Γιώργος Κωστέας, Θεόδωρος Πολίτης, Θεοδώρα Σούμπλη, Μυρτώ Πατριαρχέα, Ηλιάνα Ρούσσου.

Για το 7ο Δημοτικό έπαιξαν οι Παναγιώτης Τσιμπούρης, Μιχάλης Κατσαρέας, Κυριάκος Μανωλέας, Αλέξανδρος Μάτσης, Αναστάσιος Θεοφιλόπουλος, Διονύσης Γεωργακλής, Αντώνης Δημητρόπουλος, Βασιλική Τσώνη, Μαριρεν Δημητρούλια, Χρήστος Αγγ. Καλυβιώτης. 

Για τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά έπαιξαν οι Δημήτρης Παρθένιος, Λεωνίδας Ζάγουρας, Παναγιώτης Μουργής, Ηλίας Ποντίκης, Σπυρίδων Καρνούσκος, Ιωάννης Κάρτσωνας, Παναγιώτης Καρνάκης, Ανδρέας Καρέλιας, Γιώργος Παυλάκης, Κωνσταντίνος Σοφιανός, Μαρία - Ιωάννα Παπακωνσταντίνου, Ηλια Μαργέλη.

Για το 1ο Δημοτικό έπαιξαν οι Νίκος Παυλής, Ιωάννης Σεντεμέντες, Παναγιώτης Ντάκουρης, Πέτρος - Χρήστος Γεννάτος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιζέτ - Αντάντα Μπάσο, Σπυρίδων Ελισσαίου, Παναγιώτης Μπούνας, Βασιλική Κάργα, Ελεονώρα Καπετανάκη.

Για το Δημοτικό Σπερχογείας έπαιξαν οι Αουρέλ Κερτσούκου, Παναγιώτης Σαούτης, Φώτης Μούστος, Ισμέτ Τζελίλι, Παναγιώτα Σαούτη, Θεοφανία Φαλάδου, Καλλιόπη Κωνσταντάκιου, Πουλλούμπ Κόντρα, Παναγιώτης Στασινόπουλος.