Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 15:36

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ζητά εξηγήσεις από την ΕΠΟ για το δάνειο…

Γράφτηκε από τον

 

Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, στην οποία αναφέρει πως η ΕΠΣΜ δεν έχει πάρει κανένα δάνειο την περίοδο 2014-2016 και ζητά να πάρει έγγραφή βεβαίωση από την Ομοσπονδία σχετικά με αυτό. 

Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως η έκθεση της Deloitte - μετά τον έλεγχο στην ΕΠΟ - έκανε λόγο για δάνειο ύψους 200.000 ευρώ της ΕΠΟ στην ΕΠΣΜ την περίοδο 2014-2016.

Οπως είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες, στην ΕΠΣΜ ισχυρίζονται πως δεν έχουν πάρει κανένα δάνειο αυτή την περίοδο για αυτό και ζητούν επίσημα πλέον από την ΕΠΟ να τους βεβαιώσει πως όντως δεν υπάρχει κανένα δάνειο.

Σε επικοινωνία τους με την ΕΠΟ, οι άνθρωποι της ΕΠΣΜ ισχυρίζονται πως έχουν πάρει ήδη την προφορική διαβεβαίωση πως πράγματι δεν υπάρχει δάνειο αυτή την περίοδο, ωστόσο περιμένουν και την έγγραφή απάντηση της Ομοσπονδίας, η οποία δεν είχε έρθει μέχρι χθες το μεσημέρι. 

Υπάρχει δάνειο από το 2004

Πρέπει να σημειωθεί πως η ΕΠΣ Μεσσηνίας είχε πάρει δάνειο από την ΕΠΟ το 2004 για την κατασκευή των γραφείων της. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΕΠΣΜ το δάνειο ήταν απόλυτα νόμιμο και η εξόφληση του συνεχίζεται μέσω παρακράτησης ενός ποσοστού της ετήσιας επιχορήγησης της ΕΠΟ στην ΕΠΣΜ.