Κυριακή, 04 Ιούνιος 2017 12:29

Ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά αλληλεγγύης με ποδοσφαιρικούς αγώνες διοργανώνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας σήμερα Κυριακή 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών προκειμένου να στηρίξουν τον επαγγελματία από το Μάραθο που η επιχείρηση του καταστράφηκε από φωτιά αλά και το Εργαστήρι Ειδικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φιλιατρών.  

Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετέχουν οι τζούνιορ ομάδες 2005, 2006 , 2007 του Τέλλου Άγρα, της Εράνης και του ΑΟ Κυπαρισσίας και στην συνέχεια θα γίνει αγώνας με ελεύθερη συμμετοχή επαγγελματιών ανεξαρτήτου ηλικίας.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η στήριξη και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλοι μας.
Με αυτή την σκέψη  και με αφορμή την ολική καταστροφή εξ αιτίας πυρκαγιάς ενός συνάδελφού μας διοργανώνουμε το  πρώτο τουρνουά αλληλεγγύης στην Τριφυλία με την συμμετοχή των εμπορικών συλλόγων των Φιλιατρών των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας.
Δεν θα υπάρχει συγκεκριμένο εισιτήριο παρά μόνο ένας κουμπαράς στήριξης και αλληλεγγύης όπου προαιρετικά όποιος επιθυμεί θα συμβάλει σε αυτή μας την προσπάθεια». 

 

Κ.Μπ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ