Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 12:28

Μέχρι του... Αγίου Βαλεντίνου έχουμε καιρό

Γράφτηκε από τον

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου λέει σήμερα το ημερολόγιο και ακόμα παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και αυτών που θα προβιβαστούν από τη Β' εθνική.

Μη βιάζεστε όμως μέχρι τη γιορτή των… ερωτευμένων έχουμε καιρό. Αλλωστε μόνο δέκα αγωνιστικές έχουν ολοκληρωθεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι σημασία έχει να ξέρουν οι ομάδες τους κανόνες τους παιχνιδιού. Προέχει να τιμωρούνται οι παράγοντες αν κάνουν δυσμενείς κρίσεις για τη διαιτησία, διότι υποβαθμίζουν το προϊόν. Λες και τώρα υπάρχει προστασία ή αξιοπιστία. Οσο για το θέαμα ή την προσέλευση του κόσμου, αφήστε το.. καλύτερα. Ούτε 100 …ψυχές δεν βρέθηκαν την Κυριακή για να παρακολουθήσουν το ματς της Καλλονής με τον Πανιώνιο.  Κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα όμως όλα (τα αρνητικά) γίνονται. Ακόμα και να υποβιβάζονται ή να προβιβάζονται ομάδες σε μια νύχτα και να γίνονται αναδιαρθρώσεις μεσούσης της σεζόν. Ως εκ τούτου του δεν αποκλείεται οι "φωστήρες"  να αποφασίσουν  για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν ακόμα και την τελευταία αγωνιστική.
Και μετά θα απορούν γιατί οι αγώνες γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων, ενώ την ίδια ώρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα οι φίλαθλοι... δημιουργούν το αδιαχώρητο.