Δευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 18:31

Σε φουλ ρυθμούς η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος

Γράφτηκε από τον

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το ματς της Παρασκευής (9/6) με τη Βοσνία με τον Μίκαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες του να δουλεύουν απερίσπαστοι και χωρίς προβλήματα πάνω στο πλάνο τους.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το ματς της Παρασκευής με τη Βοσνία με τον Μίκαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες του να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην προπόνηση της Δευτέρας (5/6) και να συνεχίζουν απερίσπαστοι στο πλάνο τους.

Όλοι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έβγαλαν χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και στη συνέχεια έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 20:00 το βράδυ όταν θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη (6/6) με απογευματινή προπόνηση στις 17:30.

ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Εν τω μεταξύ ο στενός συνεργάτης του Σκίμπε, Σταμάτης Αντωνίου, θα μεταβεί την Παρασκευή στο Ταλίν, όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα Εσθονία-Βέλγιο.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τα παιχνίδια του Βελγίου και να μην μείνουν μόνο στην τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.

Πηγή: www.sport24.gr