Τρίτη, 06 Ιούνιος 2017 15:18

ΘΗΣΕΑΣ: Απονομή του κυπέλλου στην προπαιδική ομάδα

Γράφτηκε από τον

Πρωταθλητής και επίσημα με την απονομή του κυπέλλου στέφθηκε το Σάββατο ο Θησέας, μετά το φιλικό με την Καλαμάτα, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Σπερχογείας "Π. Γεωργανάς".

Ο Θησέας κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 1η θέση μαζί με το Δώριο, αλλά στα μεταξύ τους παιχνίδια υπερτερούσε η Καλαματιανή ομάδα και έτσι πήρε την πρώτη θέση. Να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές είχαν βάλει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης ώστε να αφιερώσουν τον τίτλο στον ιδρυτή της ομάδας Τάκη Μητρογιαννόπουλο (Λοχία), ο οποίος πριν από ένα χρόνο σχεδόν έφυγε από τη ζωή, κάτι που κατάφεραν πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία.

Μάλιστα εκ μέρους της διοίκησης ο προπονητής του Θησέα κ. Μητρογιαννόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τον πρόεδρο της Σπερχογείας Γιάννη Ζέππο, τον γενικό αρχηγό Φίλη Γιακουμή και τη γενική γραμματέα Χαρούλα Παυλικάκη για την παραχώρηση του γηπέδου και γενικά για τη συνεργασία που είχαν οι δύο ομάδες στη διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Βαγγέλη Καραχάλιο με τη φανέλα του Θησέα, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Θησέας αποδείχθηκε πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια και νίκησε με 4-2. Στο 13’ ο Καραχάλιος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 20’ ο Ρουμελιώτης με κοντινό σουτ «έγραψε» το 1-1. Στο 36’ ο Καπώνης με σουτ έκανε το 2-1 και 4 λεπτά μετά ο Ρουμελιώτης με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 43’ ο Καπώνης και στο 49’ ο Καραχάλιος με ισάριθμα σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δ. Τάγαρης.

ΘΗΣΕΑΣ: Γκουμάς, Αλι Μεμά, Γκότσης, Δ. Γιακουμής, Καλογερόπουλος, Καραχάλιος, Καπώνης, Τάγαρης, Βοβολής, Αθ. Μπάκας. Επαιξαν και οι Σκρέπας Στ. Μπάκας, Ναυσικά Κόλλια, Παυλ. Γιακουμής, Μυκονιάτης, Κοντούλης, Μαλαπάνης, Γιαννέτος, Ε. Γιακουμής. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νικολόπουλος, Καψαμπέλης, Παυλής, Σάλα, Οικονομέας, Χαρ. Γιαννέλης, Δικαιουλάκος, Κανανάι, Ρουμελιώτης, Ρούπας, Μάτσι. Επαιξαν και οι Αλ. Τζιούβελης, Τσιφτσής, Μόλλα, Παρθένιος, Κ. Τζιούβελης, Β. Γιαννέλης, Σωτηρόπουλος, Μπλέτσας.

Η απονομή

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης μαζί με τον πρόεδρο της Σπερχογείας Γιάννης Ζέππο και τον γενικό αρχηγό Φίλη Γιακουμή έδωσαν τα μετάλλια στους παίκτες και τον προπονητή  του Θησέα Κώστα Μητρογιαννόπουλο. Στη συνέχεια ο κ. Οικονομίδης απένειμε στον αρχηγό του Θησέα το κύπελλο του πρωταθλητή.