Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 12:48

Ο Πανθουριακός δείχνει έτοιμος για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το γήπεδο του Μάνεση την Κυριακή ο Πανθουριακός καθώς επικράτησε με 4-1 της τοπικής ομάδας και έκανε το «5 στα 5» στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής. Η ομάδα του Κώστα Καρλαύτη έχει αποκτήσει ήδη προβάδισμα 4 βαθμών από Μικρομάνη και Ασπρόχωμα που ακολουθούν ενώ με τις εμφανίσεις της αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πανθουριακός στα πέντε πρώτα ματς έχει σκοράρει 20 φορές ενώ έχει δεχθεί μόνο 2 τέρματα.
Στις τάξεις της ομάδας λοιπόν υπάρχει ικανοποίηση ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι είναι νωρίς για πανηγυρισμούς και ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Ο έμπειρος γκολκίπερ Χρήστος Σπάλας σχολίασε σχετικά: «Το μυστικό είναι ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα ενώ μετρά πολύ η περσινή εμπειρία καθώς πλέον ο Πανθουριακός ξέρει να στέκεται σε δύσκολες έδρες.
Ωστόσο, όπως λένε και η διοίκηση με τον προπονητή, είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια στον ίδιο ρυθμό για να πετύχουμε το στόχο μας».
Το Σαββατοκύριακο ο Πανθουριακός θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό. Ευχάριστο είναι επίσης ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών.