Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017 09:00

Τουρνουά ακαδημιών στους Γαργαλιάνους για τα 65 χρόνια του Τέλλου Αγρα

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά ποδοσφαίρου συνδιοργανώνουν σήμερα και αύριο η ομάδα του Τέλλου Άγρα και ο Δήμος Τριφυλίας, με την υποστήριξη των επαγγελματιών των Γαργαλιάνων.

Οι αγώνες θα αφορούν τις κατηγορίες Κ-10 και Κ-13 και θα γίνουν στους Γαργαλιάνους, με αφορμή την συμπλήρωση των 65 χρόνων από την  ίδρυση του σωματείου των Γαργαλιάνων.

Στο πλαίσιο του τουρνουά το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στη δημοτική βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων με θέμα τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου και την ενσωμάτωση των παιδικών τμημάτων στην κύρια ομάδα ποδοσφαίρου. Ομιλητές θα είναι οι Νίκος Κακαλέτρης, Κώστας Παλαμάρας και ο προπονητής του Παναργειακού Γιάννης Δουβίκας. 

Την Κυριακή μετά το τέλος του τουρνουά θα ακολουθήσει βράβευση των Δημάρχων Τριφυλίας, Πύλου- Νέστορος και Ζακύνθου από την ομάδα του Τέλλου Άγρα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Στην κατηγορία Κ-10 θα συμμετέχουν οι ομάδες Τέλλος Άγρας, Πατίστα, Δόξα Πηγαδακίων 2, Τσικλητήρας Β, Δόξα Πηγαδακίων 1 και Εθνικός Καλαμάτας. 

Στην κατηγορία Κ-13 θα συμμετέχουν οι ομάδες Τέλλος Άγρας, Δόξα Πηγαδακίων, Χώρα, Πατίστα και Τσικλητήρας Β.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σήμερα Σάββατο στις 8.30 π.μ. με το πρώτο ματς να είναι αυτό ανάμεσα στον Τέλλο Άγρα και την Χώρα στην κατηγορία Κ-13.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή. Στις 10.30 π.μ. θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός στην Κ-10 και στις 11.30 π.μ. θα γίνει η σέντρα στον τελικό της κατηγορίας Κ-13.