Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 11:05

Ο ΤΑΚΗΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΣΤΟ "NOTOSPORT": "Χαλάμε ένα κάρο λεφτά για το τίποτα"!

Γράφτηκε από τον
Ο ΤΑΚΗΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΣΤΟ "NOTOSPORT": "Χαλάμε ένα κάρο λεφτά για το τίποτα"!

Απογοητευμένος και αγανακτισμένος από τη σημερινή κατάσταση στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, δηλώνει ο Τάκης Σερεμέτης.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παραλίας μιλώντας στο "Notosport",  ξεκαθαρίζει ότι αποχωρεί οριστικά από το ποδόσφαιρο και η καλαματιανή ομάδα είναι πια στον… αέρα. 

Το ενδεχόμενο να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να αποκλειστεί και όλα αυτά για μια ομάδα που τερμάτισε φέτος στη 2η θέση της Α' τοπικής και έφθασε στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Ο πρόεδρος και χρηματοδότης όμως, δηλώνει κενός, γιατί δεν κατάφερε, όπως λέει, να αλλάξει τίποτα. "Ηθελα να αλλάξουν πέντε πράγματα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έγινε τίποτα. Να βελτιωθούν οι αγωνιστικοί χώροι, οι εγκαταστάσεις, η ΕΠΣΜ, οι διαιτητές, αλλά και οι προπονητές και οι παίκτες. Μπορεί να βγήκα δεύτερος και να πήγα τελικό, αλλά νιώθω κενός. Δεν προσέφερα τίποτα", λέει αρχικά ο Τ. Σερεμέτης και προσθέτει: "Τα πράγματα γενικότερα είναι λάθος δομημένα στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Μεσσηνία.  Χαλάμε ένα κάρο λεφτά οι πρόεδροι για το τίποτα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και με σωστές βάσεις. Χωρίς μισθοφόρους που αγαπάνε πρώτα την τσέπη τους και μετά το ποδόσφαιρο.  Να ασχοληθούμε με παιδιά και ανθρώπους που αγαπάνε πρώτα το ποδόσφαιρο και μετά τα υπόλοιπα".

 

Ο Τ. Σερεμέτης στέλνει στη συνέχεια μήνυμα στους προέδρους να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το ποδόσφαιρο. "Χαλάνε ένα κάρο λεφτά για πρωταθλητισμό και δεν έχουν γήπεδα να προπονηθούν. Δεν νοείται 20 ομάδες στην Καλαμάτα να έχουν δύο γήπεδα στάβλους το "Μπαχράμης" και το "Λουκαρέας". Στέλνω μήνυμα σε όλους τους προέδρους να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το τοπικό ποδόσφαιρο. Να φτιάξουν αγωνιστικούς χώρους, να επιμορφώσουν προπονητές και να ξεκινήσουν από μικρές ηλικίες. Αυτοί οι λόγοι που αποχωρώ. Κουράστηκα και δεν ασχολούμαι πλέον με καμία ομάδα".