Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 13:04

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μεταγραφές για... νταμπλ - Τρίτο απόκτημα ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Πιο δυναμικά από όλες τις άλλες ομάδες της Α' τοπικής έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Πανθουριακός που ήδη έχει προχωρήσει σε τρεις "δυνατές" μεταγραφές.

Φαίνεται λοιπόν στην πράξη πως η ομάδα της Θουρίας θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ τη σεζόν 2017-18 στη Μεσσηνία, κάτι που άλλωστε δήλωσε επίσημα σε συνέντευξη τύπου προ εβδομάδων ο πρόεδρος της Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Τρίτο λοιπόν απόκτημα του Πανθουριακού είναι ο 32χρονος μεσοαμυντικός Κώστας Αργυρόπουλος που φέτος έκανε εκπληκτική χρονιά με την Αναγέννηση Παραλίας αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός και φυσικά μπορεί να προσφέρει και στα χαφ, ως αμυντικός μέσος. Ο Αργυρόπουλος έχει παίξει επί σειρά ετών στον Μεσσηνιακό (ακόμη και σε Β' και Γ' εθνική), στον Παναιγιάλειο, τον Πάμισο και την Κυπαρισσία και μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Είχαν προηγηθεί ο 34χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός Νίκος Τριανταφυλλάκης από την Αναγέννηση Παραλίας και ο 25χρονος αμυντικός Γιάννης Τρίψας που έχει παίξει σε Καλαμάτα (Γ' εθνική) και Πάμισο (Δ' εθνική και Α' τοπική) και τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα της Χίου.

Συμφωνία και με Χ. Τρίψα - Δ. Λυμπερόπουλο

Από εκεί και πέρα συμφωνία έχει επέλθει και με τον 27χρονο μέσο Χρήστο Τρίψα που ήταν κι αυτός φέτος στην Αναγέννηση και με τον 40χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Λυμπερόπουλο που τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οσον αφορά το φετινό έμψυχο υλικό ο μοναδικός που έχει αποχωρήσει είναι ο Σύλιαν Ντόκο και επιθυμία του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου είναι να παραμείνει η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών.

Προσπάθεια για Μπιτσάνη

Προσπάθεια θα γίνει να συνεχίσει και ο επιθετικός Μάριος Μπιτσάνης που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έδινε το "παρών" μόνο στους αγώνες. Υπάρχει πάντως αντικειμενική δυσκολία με τον 31χρονο επιθετικό λόγω της εργασίας του που είναι στην Αθήνα.

Αν αποχωρήσει ο Μπιτσάνης ή κάποιος άλλος πρωτοκλασάτος παίκτης (υπάρχει ενδιαφέρον της Καλαμάτας για τον Μουστάκα) τότε θα αντικατασταθεί επάξια στο μεταγραφικό παζάρι.

 

Συνάμα θα αποκτηθούν και 2-3 νεαροί ποδοσφαιριστές ώστε να δουλέψουν με την ομάδα και να είναι έτοιμοι σε 2-3 χρόνια.