Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 20:10

Αυξάνονται οι επιλογές του Γκόφα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Ατρόμητο Αχαίας που θα γίνει στην Πάτρα.


Το ευχάριστο για τον τεχνικό της τοπικής μας ομάδα Μίλτο Γκόφα είναι ότι από σήμερα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ο Μπελεβέτης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η επιστροφή του ικανού μέσου έρχεται να προστεθεί στις επιστροφές στρατευμένου Κώστα Ηλιόπουλο που πριν λίγες μέρες πήρε μετάθεση στην Καλαμάτα, αλλά και του Αντώνη Κωνσταντόπουλου που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.
Οι τρεις παίκτες λοιπόν ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας και αυξάνουν τις επιλογές του Γκόφα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Κωνσταντόπουλος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να παίξει την Κυριακή στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς θα απουσιάσει ο τραυματίας Νίκος Τριανταφυλλάκης.
Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση αναλώθηκε σε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την πίεση.
Στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας υπάρχει αισιόδοξο κλίμα και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα την Κυριακή το βράδυ…

Την ακαδημία
επισκέφθηκε
ο Οντσβόνγκ

Ο Μπόρις Οντσβόνγκ επισκέφθηκε την Τετάρτη την ακαδημία της Καλαμάτας, η οποία έκανε προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Ο πατέρας ενός αθλητή ήξερε Ιταλικά και εκτέλεσε χρέη…. μεταφραστή με τον Οντσβόνγκ να τονίζει στους μικρούς αθλητές πως ο ίδιος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Σαμπτόρια, ενώ τους ευχύθηκε να παίξουν στο μέλλον στην ανδρική ομάδα της "Μαύρης Θύελλας".

Με κόσμο
στην Πάτρα

Ο σύνδεσμος φιλάθλων - οπαδών Καλαμάτας "Bulldogs club" διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα στην Πάτρα με τον Ατρόμητο Αχαϊας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (παπλωματάδικα) καθημερινά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.
Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ και πληρωμή με την εγγραφή συμμετοχής.