Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 14:10

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στην τελική ευθεία για προπονητή και μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Μετά την ανανέωση των περισσότερων παικτών του περσινού βασικού κορμού, η Καλαμάτα το επόμενο διάστημα θα ρίξει το βάρος στις μεταγραφές.

Όπως έχει τονιστεί από τους ανθρώπους της ομάδας στόχος είναι να γίνουν 5-6 καλές μεταγραφές, με παίκτες που έχουν εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες και θα είναι σε θέση να ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Εκεί, όπου επιστρέφει μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική με στόχο να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι «μελανόλευκοι» κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, έχουν έρθει σε επαφή με κάποιους και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι πρώτες κινήσεις.

Το ζητούμενο είναι να γίνουν όσο το δυνατό πιο προσεκτικές και εύστοχες κινήσεις παικτών που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα για αυτό και δεν έχει γίνει κάποια βιαστική κίνηση αφού οι «μελανόλευκοι» εξετάζουν προσεκτικά αρκετές περιπτώσεις παικτών.

Η ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου είναι πάντα μέσα στους στόχους για αυτό και η περίπτωση του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου (πέρυσι έπαιξε με επιτυχία στην Γ' εθνική με τον Τσικλητήρα) παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «μελανόλευκων» Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε αγωνιστεί στην Καλαμάτα το 2014-2015 ενώ και τον περασμένο Ιανουάριο η Καλαμάτα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη χωρίς όμως να προχωρήσει η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, ανοικτό παραμένει το θέμα της τεχνικής ηγεσία με τους ανθρώπους της Καλαμάτας να σχεδιάζουν ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της ομάδας χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" τη νέα χρονιά.

Το μόνο βέβαιο μέχρι τώρα είναι ότι οι «μελανόλευκοι» έχουν εκφράσει την πρόθεση να προχωρήσουν σε συμφωνία με τη Μεσσήνιο προπονητή, έχουν έρθει σε επαφή με 2-3 και αναμένεται η τελική απόφαση…

Τέλος, στο θέμα των ανανεώσεων ο Βασίλης Αθανασόπουλος έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα και θα τα ξαναπεί με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα, ενώ εκκρεμεί και η νέα συνάντηση με τον Χρήστο Καλαντζή που είχε ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί αν θα συνεχίσει.