Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 11:50

Στο Ντίσελντορφ ο γάμος του Σωκράτη, επισφραγίζεται το 6χρονο ειδύλλιο με την όμορφη Βολιώτισσα

Γράφτηκε από τον

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Μεσσήνιος αμυντικός της Ντόρτμουντ αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα, αυτή τη φορά όχι στην καριέρα του, αλλά στη ζωή του και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη.

Το ζευγάρι αναμένεται πρώτα να πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο στο ελληνικό προξενείο του Ντίσελντορφ στη Γερμανία και στη συνέχεια, όταν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, το καλοκαίρι θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος επί ελληνικού εδάφους.
Η Ξανθή Σταμουλάκη κατάγεται από το Βόλο και είναι κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή του τοπικού Ολυμπιακού αλλά και της Νίκης, Βαγγέλη Σταμουλάκη. Την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ο 25χρονος ποδοσφαιριστής την έκανε το περασμένο καλοκαίρι στην Costa Navarino. Εκεί περνούσαν στιγμές χαλάρωσης παρέα με τον αμυντικό της Ρόμα πλέον Βασίλη Τοροσίδη, τον μέσο του Ολυμπιακού Γιάννη Μανιάτη και τις συζύγους τους. Ετσι μετά από περίπου 6 χρόνια σχέσης ο Σωκράτης και η Ξανθή φαίνεται να πήραν τη μεγάλη απόφαση. Πρόκειται όπως μαθαίνουμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει τα φώτα της δημοσιότητας. Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν στην πατρίδα της Ξανθής το 2006, όταν ο Σωκράτης αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου ως δανεικός από την ΑΕΚ. Την εποχή εκείνη ο πατέρας της Ξανθής ήταν μέλος της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Δύο χρόνια αργότερα ο Σωκράτης, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ αναχώρησε για την Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα. Το ίδιο διάστημα η Ξανθή βρισκόταν στο Μιλάνο για μεταπτυχιακές σπουδές και η σχέση τους, που έμελλε να καταλήξει σε γάμο, αναθερμάνθηκε. Από τότε οι δύο νέοι έκαναν τα πάντα να είναι μαζί και η όμορφη Βολιώτισσα πλέον ακολουθεί και στηρίζει το Σωκράτη σε όλα του τα επαγγελματικά βήματα.