Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 19:05

Αύριο στο Διαβολίτσι το τουρνουά "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος"

Γράφτηκε από τον

 

Για 5η χρονιά ο Α.Ο. Διαβολιτσίου διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Το φετινό τουρνουά "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο γήπεδο του Διαβολιτσίου με τη συμμετοχή έξι ομάδων.

Ο λόγος για τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης, τον Ερμή Καλαμάτας, τον Πατίστα, τον Εθνικό Μελιγαλά τον Τσικλητήρα Πύλου και φυσικά τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους και οι νικητές των ομίλων θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Το τουρνουά ξεκινά στις 5.15 μ.μ. με το ματς Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Τσικλητήρας Πύλου για τον 1ο όμιλο, ενώ ο τελικός θα ξεκινήσει στις 8.45 μ.μ.

Πριν από τους αγώνες θα γίνει η παρουσίαση των ομάδων και χαιρετισμοί από τους διοργανωτές και στις 9.30 μ.μ. θα ξεκινήσει η απονομή των κυπέλλων και των διπλωμάτων. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

 

1ος όμιλος

 

Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Τσικλητήρας Πύλου (5.15 μ.μ.)

Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Ερμής Καλαμάτας (6.25 μ.μ.)

Τσικλητήρας Πύλου - Ερμής (7.35 μ.μ.)

 

2ος όμιλος

 

Διαβολίτσι - Εθνικός Μελιγαλά (5.50 μ.μ.)

Πατίστα - Εθνικός Μελιγαλά (7 μ.μ.)

Διαβολίτσι - Πατίστα (8.10 μ.μ)

 

Τελικός

Νικητής α' ομίλου - Νικητής β' ομίλου (8.45 μ.μ.)


Σήμερα η απολογιστική συνέλευση

Γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί σήμερα στον Α.Ο. Διαβολιτσίου με θέμα το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν 2016-2017. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 24 Ιουνίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.