Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 14:14

Ανακοινώθηκε η συνεργασία Απόλλωνα και Αίαντα

Γράφτηκε από τον


Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, καθώς ο Απόλλωνας Καλαμάτας ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία με τον Αίαντα, για την οποία η "Ε" είχε γράψει από την 1η Ιουνίου.


"Το ΔΣ της ιστορικής μας ομάδας, του ΑΠΣ Απόλλων Καλαμάτας ανακοινώνει με ομόφωνη απόφαση και με βαθύ το αίσθημα χαράς την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη και Τάκη Σακελλαρόπουλο", αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμάτας, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Κώστας Μπαρμπίτσας και ο γραμματέας Παναγιώτης Λυμπέρης.
Οι Γιάννης και Τάκης Σακελλαρόπουλος είχαν ξεκινήσει ως γνωστόν την ποδοσφαιρική τους καριέρα τους στον Απόλλωνα και πλέον βρίσκονται στον Αίαντα, όπου είναι κάτι παραπάνω από προπονητές. Τα δύο αδέρφια αναλαμβάνουν λοιπόν τα ηνία του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος θα πορευτεί με τη φιλοσοφία του Αίαντα. Κάτι που σημαίνει μικροί σε ηλικία παίκτες και επιλεγμένες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο. Ο Αίαντας θα λειτουργεί πλέον ως προθάλαμος για τον Απόλλωνα, καθώς έχει στις τάξεις του δεκάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Ο Αίαντας ως γνωστόν μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και ο Απόλλωνας στην Α' τοπική. Οι δύο σύλλογοι συζητούσαν εδώ και μήνες το ενδεχόμενος της συνεργασίας. Τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν και πλέον από χθες αυτή είναι γεγονός. Ο πρόεδρος Κώστας Μπαρμπίτσας χαρακτήρισε μάλιστα τη συνεργασία, ιστορική στιγμή για το σύλλογο και μένει να δούμε αν ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα μπορεί στο μέλλον να κοιτάξει ψηλότερα.

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός

Οι Γιάννης και Τάκης Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τη διοίκηση του Απόλλωνα, τρέχουν πλέον το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ηδη ο Απόλλωνας, όπως έχουμε γράψει, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Ελβις Γκελγκέρια (μεσοεπιθετικός) και Τζανέτο Παπαδέα (μεσοαμυντικός) από τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ άμεσα θα ανακοινωθούν δύο ακόμα μεταγραφές, εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.
Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα καθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα και ποιος σε αυτόν του Αίαντα. Οποτε και να χει, τα δύο αδέρφια έχουν κοινή φιλοσοφία και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το πρόσωπο, αλλά να ακολουθηθεί πιστά το πλάνο που έχει συμφωνηθεί.