Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2013 15:42

Μονόδρομος το τρίποντο με την Α.Ε. Καραϊσκάκης για τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Τρεις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη ο Μεσσηνιακός με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στη ζώνη του υποβιβασμού…

Ως εκ τούτου η νίκη για την καλαματιανή ομάδα στον Κυριακάτικο (3 μ.μ.) αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά και να δώσει τέλος σε αυτό το μίνι αρνητικό σερί.
Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα των "πρασίνων" απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, όμως δεν αποτελεί σε καμία των περιπτώσεων φόβητρο και έχει πολλές αδυναμίες τις οποίες οφείλουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Μεσσηνιακού.
Το κλίμα στο "πράσινο" στρατόπεδο είναι πολύ καλό και οι δεσμοί μεταξύ των παικτών τονώθηκαν μετά και το χθεσινοβραδινό τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. Ο προπονητής Δημήτρης Τσάκωνας προσπάθησε τα τελευταία 24ωρα να τονώσει το ηθικό των παικτών και να τους κάνει να πιστέψουν στις δυνατότητες τους.
Ετσι είναι δεδομένο πως ο ΜΓΣ θα μπει με επιθετική διάθεση στο αυριανό ματς, προσπαθώντας από τα πρώτα λεπτά να κερδίσει τις μάχες στο χώρο του κέντρου, ενώ ένα γρήγορο γκολ θα ήταν το ιδανικό σενάριο για να ανοίξει η άμυνα της Αρτινής ομάδας.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινό χαλάρωμα και ύστερα θα ανακοινωθεί η αποστολή. Ο Κουρεντζής προτιμήθηκε να μη μπει σε κανονικό πρόγραμμα ούτε χθες και θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για συμμετοχή του στο αυριανό ματς.

Οι σκέψεις για την 11αδα

Οσον αφορά την 11αδα μετά και τις απουσίες των Μπεγέτη, Νινιού και Σπανού ακόμη όλα είναι ανοικτά και ο Τσάκωνας σκέφτεται αρκετές εκδοχές. Σίγουροι θεωρούνται οι Κυριακόπουλος, Δασκαλάκης, Μπιμπίρης, Μπαστακός, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης, Χελάς, Τσουλάκος, Βιτάλι, ενώ τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν οι Τσουκάλης και Κουλουράς.
Από εκεί και πέρα αν ξεκινήσει ο Κουρεντζής τότε πιθανότατα αριστερό μπακ θα παίξει ο Μπαστακός και ο Δασκαλάκης θα είναι ο παρτενέρ του Αργυρόπουλου στον άξονα. Αν δεν παίξει ο Κουρεντζής τότε είτε ο Δασκαλάκης θα παίξει αριστερό μπακ είτε ο Πετρόγιαννης.
Επίσης η άλλη θέση στην 11αδα διεκδικείται από τους Κουκούτση και Μανωλόπουλο.
Το κυριακάτικο ματς θα διαιτητεύσει ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Γκαβέρα, Γκοτσόπουλο, όλοι από το Σύνδεσμο Αχαϊας. Παρατηρητής θα είναι ο Ντούλης (Κορινθία).