Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 10:56

Κρατά τα "κανόνια" Λαθύρη και μπίσα ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Οι Βαγγέλης Λαθύρης και Φραντζέσκο Μπίσα ήρθαν πέρυσι στον Πάμισο χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά εξελίχθηκαν σε παίκτες πρώτης γραμμής.

Οι δύο ταχύτατοι επιθετικοί πέτυχαν σχεδόν το 50% των γκολ των "πρασίνων" στην Α' τοπική, όντας οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας.
Ο Λαθύρης μέτρησε 19 γκολ και ο Μπίσα 18, αλλά πέρα από τις επιδόσεις στο σκοράρισμα, είχαν στο ενεργητικό τους και πολλές ασίστ.
Το επιθετικό παιχνίδι του Παμίσου στηρίχθηκε πάνω στους δύο 22χρονους ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου αποτελούσε προτεραιότητα η παραμονή τους.
Αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Μεσσήνης, η οποία φιλοδοξεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α' τοπική.
Πρόθεση του Αλέξη Μαντζούνη και της διοίκησης είναι να μείνουν και οι υπόλοιποι παίκτες του φετινού κορμού, ώστε να μην χρειαστούν πολλές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο.


Τα τυπικά για δύο μεταγραφές

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει ο Πάμισος τις πρώτες του μεταγραφές στο θερινό παζάρι, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με νεαρό επιθετικό από ομάδα της Μεσσηνίας, καθώς και με το Νίκο Πυρρή. Ο τελευταίος είναι 20 ετών επιθετικός και αγωνιζόταν στον Εθνικό Σαγέικων.
Ακόμα γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του Λεωνίδα Παπαχριστόπουλου (μέσος) από τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου, ενώ υπάρχουν επαφές και με 3-4 παίκτες από ομάδες Α' τοπικής της Μεσσηνίας.