Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 10:33

Η Υαλοτεχνική 3-0 τους Ξυλοκόπους

Γράφτηκε από τον

Σχεδόν μισή ώρα χρειάστηκε η Υαλοτεχνική για να φτάσει στη νίκη, κερδίζοντας προχθές το βράδυ στο πρώτο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, τους Ξυλοκόπους με 3-0.


Μια νίκη, που την έφερε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Μηχανικούς, οι οποίοι έχουν ένα ματς λιγότερο.
Οι νικητές μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά επιδίωξαν να σκοράρουν και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα κατάφεραν και έφτασαν στο 26' να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 3-0. Εκμεταλλεύτηκαν και το γεγονός ότι ο αντίπαλος τους ξεκίνησε τον αγώνα με 10 παίκτες για τα πρώτα 20 λεπτά σχεδόν. Στη συνέχεια έπαιξαν πιο προσεκτικά έκαναν συντήρηση δυνάμεων και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, πλης της φάσης του 37' όταν οι Ξυλοκόποι κέρδισαν πέναλτι.
Σε ότι αφορά τους τυπικά γηπεδούχους παρατάχθηκαν με απουσίες στο παιχνίδι γιατί αρκετοί από τους παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στο παιχνίδι. Μάλιστα ξεκίνησαν το αγώνα με 10 παίκτες και στο 18' έγιναν 11 με την είσοδο του Σπάγου. Παρά τις απουσίες προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του ματς να παίξουν όσο καλύτερα μπορούσαν, όμως τα 3 γκολ που δέχτηκαν στο πρώτο μισάωρο έκαναν πολύ δύσκολη την προσπάθεια τους να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Είχαν την ευκαιρία στο 37' να σκοράρουν και να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, όμως ο Εμιρζάς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε σε μαρκάρισμα από τον Χρ. Χριστόπουλο, καθώς ο Δ. Αθανασόπουλος έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.
Το σκορα άνοιξε στο 7' όταν ο Λάππας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Κακαρόντζα. Στο 23' ο Γρηγορόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και "έκοψε" την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν για τον Ι. Αθανασόπουλο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 0-2. Στο 26' ο Λάππας με πανομοιότυπο σχεδόν τρόπο, όπως στη φάση του πρώτου γκολ, μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με σουτ έστειλε αρχικά τοην μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι το 0-3. Στο 78' λίγο έλλειψε ο Σωτηρόπουλος να χριστεί σκόρερ, όταν μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.  
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη και Βανικιώτη.
ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Κακαρόντζας, Κάππος, Λουκόπουλος, Σαρδελάς, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Εμιρζάς, Ζιώγος, Σπάγος, Καμπαναράκης, Καπνίσης.
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Δ. Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος (60' Γιαννακόπουλος), Καρούμπαλης, Παλαμάρας, Κορδελάκος, Χρ. Χριστόπουλος, Ι. Αθανασόπουλος (53' Μπαρμπίτσας), Μπαχράμης, Γρηγορόπουλος (63' Σωτηρόπουλος), Βαβαρούτσος, Λάππας.