Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 20:01

Αστέρας Βαλύρας: Νέα διοίκηση με έκπληξη τον Κώστα Κλάδη

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση αναδείχθηκε στην γενική συνέλευση του Αστέρα Βαλύρας που έγινε την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου Ιθώμης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Ιωσήφ Δημητρακόπουλος, Γεώργιος Ν. Φωτεινός, Ρόζυ Κ. Καρύδη, Τάκης Α. Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Π. Παπαγεωργίου, Θ. Καπότης και η έκπληξη της βραδιάς, ο Μεσσήνιος τεχνικός Κώστας Κλάδης που αποφάσισε να ενισχύσει διοικητικά την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος μετά την συνταξιοδότησή του μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σκάλα Οιχαλίας.

Από εκεί και πέρα, ο οικονομικός υπεύθυνος Τάκης Θεοδωρόπουλος, διάβασε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που ψηφίσθηκε ομόφωνα από τα μέλη και στη συνέχεια εκλέχτηκε διοίκηση, η θητεία της οποίας θα είναι διετής.

Tις επόμενες μέρες με την προσθήκη 4-5 επαγγελματιών θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει η πρόσληψη νέου τεχνικού (πιθανόν παίκτη της εποχής του Αστέρα Βαλύρας όταν αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική) και θα ακολουθήσει η μετεγγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, ώστε να σταθούν με αξιώσεις στο προσεχές πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' τοπικής.