Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 19:50

Με αμυντικό θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές της η Μάνη

Γράφτηκε από τον

 

Με την απόκτηση ενός αμυντικού θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις η νεοφώτιστη στην Α1 τοπική Α.Ε. Μάνης.

Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται στο τελικό στάδιο και απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να προχωρήσει η ομάδα σε συμφωνία συνεργασίας μαζί του.

Νωρίτερα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Πολίμο, γνωστοποιήσει την απόκτηση τριών ακόμη παικτών φτάνοντας έτσι τις 6 μεταγραφές. Συγκεκριμένα τη φανέλα της Α.Ε. Μάνης θα φορούν τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι 22χρονοι επιθετικοί Κυριάκος Πουλάκος (από Ολυμπιακό Καλαμάτας), Μιχάλης Γιαννόπουλος (από Παπαφλέσσα Αμφειας) και ο 25χρονος αμυντικός Κλέβις Πετριτάι (από το Δώριο), που αποτελούν και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ είχαν προηγηθεί αυτές των Γιώργου Χατζηπαναγιώτη, Θεόδωρου Δασκαλάκη και Σωτήρη Καστριτσέα.

Αντίθετα έχουν φύγει οι Δημήτρης Σώκαλης, Στέλιος Σωτηρόπουλος, Θεολόγης Στρατής, Κώστας Ροβολής και Παναγιώτης Γιακουμής. Ο τελευταίος είχε αποκτηθεί από την ομάδα της Μάνης με τη μορφή δανεισμό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τη Σπερχογεία στην οποία επιστρέφει.

Η προετοιμασία έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου, ενώ είναι πολύ πιθανό και τη νέα σεζόν η έδρα της ομάδας να είναι το γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Σε ότι αφορά τα τμήματα της ακαδημίας, ο κ. Πολίμος που είναι υπεύθυνος και για τις ομάδες υποδομής θα συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε από την ποδοσφαιρική σεζόν που έληξε.