Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 13:42

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χώρισαν οι δρόμοι με Αθανασόπουλό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χώρισαν οι δρόμοι με Αθανασόπουλό

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από την Καλαμάτα ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Με τον 29χρονο επιθετικό δεν επήλθε συμφωνία στην τελική συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Τσάκωνα και έτσι λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η “Μαύρη Θύελλα” θα κινηθεί για δύο επιθετικούς πρώτης γραμμής, παίκτες δηλαδή με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες που να έχουν καλή επαφή με τα... δίχτυα.

Δεν βιάζονται για μεταγραφές

Σαφώς το κενό που προέκυψε στην επίθεση μετά και την αποχώρηση του Χρήστου Καλαντζή είναι μεγάλο, όμως στις τάξεις της ασπρόμαυρης ομάδας δεν βιάζονται. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τσάκωνας είναι σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή Νίκο Ζαλίκα και εξετάζουν περιπτώσεις παικτών, τόσο αυτών που έχουν προταθεί όσο και αυτών που βρίσκονται στο στόχαστρο.

Αυτό που δεν θέλουν στην Καλαμάτα είναι να κάνουν λάθος επιλογές, γι’ αυτό και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και από τη στιγμή που αυτή την εποχή οι οικονομικές απαιτήσεις των παικτών είναι κάπως... αυξημένες.

Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν τουλάχιστον 6 μεταγραφές από το... πάνω ράφι, δηλαδή με παίκτες από Σούπερ Λίγκα και Β’ εθνική, αφού η Καλαμάτα θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στη νέα Γ’ εθνική.

 

Οσον αφορά το περσινό ρόστερ σε εκκρεμότητα παραμένουν οι Κυριακόπουλος, Σαραντόπουλος και Μερκούρης.