Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 15:29

Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στο καταστατικό της ΕΠΟ - Διάσπαση στις ψήφους της ΕΠΣ Μεσσηνίας!

Γράφτηκε από τον

Με 149 "ΝΑΙ" και μόλις 32 "ΟΧΙ", πέρασαν οι αλλαγές στο Καταστατικό της ΕΠΟ, αφού για να υπάρξει έγκριση, χρειάζονταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη. Έκπληξη με Τρίκαλα και Χανιά, διάσπαση στις ψήφους της Μεσσηνίας.

Παρά τους φόβους που μπορεί να υπήρχαν, εντέλει πέρασαν οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ΕΠΟ που πρότεινε η FIFA στην σημερινή (30/6) Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρουσία εκπροσώπων των διεθνών Συνομοσπονδιών. Με 149 "ΝΑΙ" και μόλις 32 "ΟΧΙ", πέρασαν οι αλλαγές, αφού απαιτούνταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη.

Δέκα ΕΠΣ ψήφισαν κατά, ενώ η ΕΠΣ Μεσσηνίας είχε διάσπαση στις ψήφους τις! Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης και ο αντιπρόεδρος Αγγελος Γεωργόπουλος ψήφισαν "ΟΧΙ", ενώ ο γενικός γραμματέας Αντώνης Τουρλομούσης ψήφισε "ΝΑΙ". Από 'κει και πέρα, όλες οι ομάδες της Super League ψήφισαν ΝΑΙ, το ίδιο και οι εκπρόσωποι της Football League, όπως φυσικά και η πλειοψηφία των Ενώσεων που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση.

"ΟΧΙ" ψήφισαν η Δυτική Αττική, η Εύβοια, η Ηλεία, το Ηράκλειο, η Καρδίτσα, η Κέρκυρα, η Κεφαλληνία-Ιθάκη, η Λακωνία, το Λασίθι, η Μεσσηνία είπε "ΟΧΙ" με ψήφους 2-1 ("ΝΑΙ" είπε ο κ. Τουρλομούσης) και ο Πειραιάς. Έτσι, λοιπόν, με βάση την πλειοψηφία έγινε δεκτή η τροποποίηση του Καταστατικού.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για να διενεργηθούν εκλογές στο τέλος του Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει αιρετή διοίκηση στην ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ