Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 13:47

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Καλή επιτυχία στον Μουστάκα στη Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Καλή επιτυχία στον Μουστάκα στη Μαύρη Θύελλα"

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος με ανακοίνωση του αποχαιρέτησε τον πρώην πλέον παίκτη της ομάδας του Αριστείδη Μουστάκα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην "Μαύρη Θύελλα".

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παραμονή του Μάριου Μπιτσάνη στην ομάδα και στις προσπάθειες του παράγοντα της ομάδας του Γιάννη Φαββατά.

Αναλυτικά αναφέρει για τα παραπάνω στην ανακοίνωση του: "Σήμερα με μεγάλη χαρά αποχαιρέτησα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τον Άρι Μουστάκα. Του ευχήθηκα κάθε επιτυχία στη «μεγάλη» μας Μαύρη Θύελλα και του εύχομαι να την βοηθήσει όσο μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Άλλωστε ο χαρακτήρας και το ήθος του προδικάζουν κάτι τέτοιο. Καλή επιτυχία Άρι και πολλές επιτυχίες με τη Καλαμάτα. Εμείς σε θεωρούμε δικό μας παιδί και ευχόμαστε τον δρόμο σου να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά μας. Οι πόρτες του Πανθουριακού είναι ορθάνοιχτες για σένα όπως ήταν και είναι για όσα παιδιά πρόσφεραν και προσφέρουν- το αποδείξαμε άλλωστε με τη περίπτωση Μουλιάτου- σε αυτή την ομάδα που προσπαθεί να γίνει μεγάλη και να παίξει σωστά το ρόλο της στο ποδόσφαιρο. Καλή τύχη Άρι. Για την ολοκλήρωση του θέματος Μπιτσάνη οριστικά νέα θα έχουμε τη Δευτέρα. Υπηρεσιακό ήταν το θέμα αλλά ο άνθρωπος που τρέχει για όλα έκανε πάλι το θαύμα του. Ο ακούραστος, δημιουργικός και… Πανθουριακός, μέχρι το κόκκαλο, Γιάννης Φαββατάς. Αισθάνομαι ακόμα μια φορά την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για τις άοκνες και επιτυχημένες προσπάθειές του. Το θέμα θα έχει μια λύση περισσότερο ποδοσφαιρική κάτι που δεν είχαμε πέρυσι".