Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 17:30

Ο Γιώργος Φωτεινός νέος πρόεδρος στον Αστέρα Βαλύρας

Γράφτηκε από τον

 

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Σάββατο το βράδυ το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Βαλύρας στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου στο γήπεδο Βαλύρας!

Πρόεδρος του νέου συμβουλίου, που θα έχει διετή θητεία, αναδείχθηκε ο Γιώργος Φωτεινός που δραστηριοποιείται με τα διοικητικά του Αστέρα για τρεις δεκαετίες και πλέον. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι ευχαριστεί θερμά όλους τους στενούς συνεργάτες του και όσους του ανέθεσαν να αναλάβει το πόστο του προέδρου και τους υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με την ολόπλευρη στήριξη των μελών, των φανατικών οπαδών της ομάδας του και των φίλων επαγγελματιών-υποστηρικτών από την Βαλύρα τα γειτονικά χωριά της Ιθώμης και των δήμων Μεσσήνης, Οιχαλίας και την Καλαμάτα, ο Αστέρας να επιστρέψει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών και στην Α1 Μεσσηνίας.

Μετά την συγκρότηση του προεδρείου ο κ. Φωτεινός, παρουσία του νέου αντιπροέδρου Κώστα Κλάδη και της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Ρούλας Τσαγκάρη, συναντήθηκε με τον Ιθωμίτη αντιδήμαρχο Μεσσήνης Κώστα Γεωργακόπουλο, ενώ μέσα στο προσεχές διάστημα - όπως τόνισε - θα επισκεφτεί τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, την αντιπεριφερειάρχη στη Καλαμάτα Ελένη Αλειφέτη-Καραθανάση και τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούληκαι θα τους παραδώσει σχετικό υπόμνημα-μελέτη για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου Ιθώμης στη Βαλύρα καθώς και την τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας.

Θυμίζουμε ότι στη νέα διοίκηση είναι ακόμη οι Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος, Βασίλης Φ. Μπακόπουλος, Κώστας Κλάδης, Τάκης Αργ. Θεοδωρόπουλος, Περικλής Τσιμόγιαννης, Ρόζυ Καρύδη, Ελευθερία Καφετζάκη και Χρήστος Παπαγεωργίου.

Επίσης, μέσα στο καλοκαίρι ο Αστέρας θα διοργανώσει μουσική βραδιά για την οικονομική του ενίσχυση, ενώ θα απευθυνθεί και θα έρθει σε επαφή με γνωστούς επιχειρηματίες της Ιθώμης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, Καλαμάτας αλλά και των Βαλυραίων της διασποράς ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη, ώστε να στηρίξουν με μια χορηγία τους τον Αθλητικό Σύλλογο κύρια την νεοσύστατη F.C. Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιθώμης.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Φωτεινός ευχαρίστησε θερμά τον Γιώργο Γιαννακούντζο που είχε επιφορτιστεί την περσινή σεζόν σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή και του ευχήθηκε την νέα σεζόν κάθε επιτυχία στο γειτονικό φίλο σωματείο του Αστέρα Αρφαρών.

Τέλος, μαζί με την επιτροπή μετεγγραφών θα κινηθεί τις προσεχείς μέρες για την απόκτηση κάποιων παικτών, καθώς και την πρόσληψη νέου τεχνικού για την μεγάλη ομάδα καθώς και ενός συνεργάτη του Αργύρη Λιάππα, ώστε να πλαισιώσει το τμήμα της F.C. Ακαδημίας Ιθώμης που αριθμεί 25-30 παιδιά από την περιοχή, με προοπτική να ξεπεράσουν τη νέα σεζόν τα 50.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ