Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 13:41

Μεταγραφική αναζήτηση στην "Μαύρη Θύελλα"…

Γράφτηκε από τον
Μεταγραφική αναζήτηση στην "Μαύρη Θύελλα"…

Η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στην "Μαύρη Θύελλα", όπου μετά τις ανανεώσεις αρκετών παικτών του περσινού κορμού και την πρόσληψη του Νίκου Ζαλίκα στον πάγκο, πλέον έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση των παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ και θα το ενισχύσουν εν όψει Γ' εθνικής.

Προς το παρών η Καλαμάτα έχει πραγματοποιήσει μια μεταγραφή, αυτή του νεαρού μέσου Αρι Μουστάκα από τον Πανθουριακό. Πολύ πιθανή είναι και η επιστροφή του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου, που πέρυσι έκανε καλό πρωτάθλημα στην Γ' εθνική με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Από εκεί και πέρα, οι «μελανόλευκοι» σκοπεύουν να προσθέσουν στο ρόστερ 6-7 παίκτες με εμπειρίες Β' και Γ' εθνικής οι οποίοι θα το ισχυροποιήσουν σημαντικά καθώς οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί

Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις παικτών ενώ έχουν προταθεί εξ ίσου πολλοί.

Οι άνθρωποι της ομάδας λένε ότι δεν βιάζονται να κάνουν μεταγραφές, μιας και κύριος στόχος είναι να γίνουν πολύ προσεκτικές επιλογές παικτών και να περιοριστούν όσο είναι δυνατό τα λάθη. Για αυτό και ο Δημήτρης Τσάκωνας αισιοδοξεί πως το ρόστερ θα στελεχωθεί σωστά και έγκαιρα. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας είναι σε συνεχή επαφή με τον Νίκο Ζαλίκα και θεωρεί ότι σύντομα θα αρχίσουν να προστίθενται ικανοί παίκτες στο ρόστερ με σκοπό αυτό να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο τέλος του μήνα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Τροχαίο ο Καλαντζής

Τροχαίο ατύχημα είχε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Χρήστος Καλαντζής. Ο πρώην επιθετικός της Καλαμάτας χτύπησε με αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στην Φαρών. Ευτυχώς δεν χτύπησε σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας κυρίως για προληπτικούς λόγους.