Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 12:42

“MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ανανέωσε και ο Κυριακόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την εστία της Καλαμάτας θα υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσάκωνα και η αμυντική γραμμή παραμένει αναλλοίωτη, μιας και έχουν ανανεώσει ως γνωστόν και οι μπακ Καλογερόπουλος, Λιόλιος, καθώς και οι κεντρικοί αμυντικοί Καντούτσης, Μπαστακός. Στη “Μαύρη Θύελλα” συνεχίζουν και οι Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Σταματελόπουλος, Τσουλάκος, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Σαραντόπουλος. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι επιθετικοί Καλαντζής, Αθανασόπουλος και οι Νάτσης, Τζανετέας. Κάτι που σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα αποκτήσει τουλάχιστον δύο φορ, ενώ θα ενισχυθεί και στις υπόλοιπες γραμμές, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ εθνική.

Μέχρι σήμερα η μοναδική προσθήκη είναι ο μεσοεπιθετικός Αρης Μουστάκας από τον Πανθουριακό, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για τον μεσοαμυντικό Μιχάλη Ζαχαρόπουλο του Τσικλητήρα Πύλου.

Τι λέει ο Τσάκωνας για τις μεταγραφές

Ο Νίκος Ζαλίκας όμως έχει καθημερινή επαφή με τον αντιπρόεδρο Δ. Τσάκωνα και επαφές με αρκετούς παίκτες με εμπειρία στη Β’ και στη Γ’ εθνική. Το ζητούμενο πλέον είναι να γίνουν σωστές κινήσεις και οι παίκτες που θα κατηφορίσουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, να κάνουν τη διαφορά. Ο κ. Τσάκωνας μιλώντας στο “Νοtosport” είπε ότι “Δεν θα κάνουμε μεταγραφές, για να πούμε ότι κάναμε μεταγραφές. Θα γίνουν ουσιαστικές κινήσεις για να μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει βιασύνη”, λέει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που μαζί με το Ν. Ζαλίκα, χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα.

 Στην Καλαμάτα λοιπόν δεν ανησυχούν, εξετάζουν καθημερινά πολλές περιπτώσεις και εκτιμούν ότι θα βρεθούν οι παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο και θα της επιτρέψουν να μπει στη Γ’ εθνική με την ετικέτα του φαβορί.