Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 13:31

Σήμερα τα σπουδαία για τον Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο Ινστιτούτο “Νέστωρ” στην Πύλο θα διεξαχθεί τελικά η γενική συνέλευση του Τσικλητήρα, στην οποία και θα κριθεί το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Τάσος Καραλής έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει και μένει πλέον να φανεί αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν απέκλεισε στην πρόσφατη συνάντηση των μελών και των φίλων του Τσικλητήρα να μπει ξανά στο συμβούλιο. Η συνάντηση ως γνωστόν έγινε την περασμένη Κυριακή και εκεί αποφασίστηκε να διεξαχθεί γενική συνέλευση με σκοπό τη συγκρότηση διοίκησης. Η γ.σ. ενώ αρχικά ήταν για Τετάρτη, μετατέθηκε για σήμερα, με το χρόνο πλέον να πιέζει. Διότι ενώ οι περισσότερες ομάδες της Γ’ εθνικής έχουν ενισχυθεί ήδη μεταγραφικά, στον Τσικλητήρα δεν γνωρίζουν αν και με ποια διοίκηση θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι το χειρότερο σενάριο θα αποφευχθεί και δεν θα πεταχθεί στα σκουπίδια, ότι με τόσο κόπο κατακτήθηκε φέτος στον αγωνιστικό χώρο.