Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 14:32

KΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ξεκαθαρίζει για προπονητή και μπάτζετ

Γράφτηκε από τον

Η περίοδος... ξεκούρασης ολοκληρώθηκε για τους παράγοντες της Κυπαρισσίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες έχουν επαφές με ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του ΑΟΚ ψάχνει για “συμπαίκτες” που θα συμβάλουν οικονομικά στο σχεδιασμό για την Α’ τοπική, όπου προτεραιότητα αποτελεί φυσικά το θέμα του προπονητή. Ο Τάκης Παναγόπουλος είναι το φαβορί για να συνεχίσει στον πάγκο, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο νεαρός τεχνικός έχει παραδώσει ήδη τη μεταγραφική του λίστα και τις εισηγήσεις του για το ρόστερ. Πρόθεση είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν ποιοτικές προσθήκες. Εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, θα καθοριστεί και το μπάτζετ, που θα είναι σαφώς ψηλότερο από τη φετινή σεζόν.

 Η Κυπαρισσία είναι άλλωστε από τις παραδοσιακές δυνάμεις του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και αναμένεται να βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών στο νέο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει φέτος και η... “Μαύρη Θύελλα”.