Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 15:35

ΕΡΑΝΗ: Προπονητής ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα είναι προπονητής της Εράνης τη νέα σεζόν με συνεργάτες τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο και τον Στασινό Χρονόπουλο, όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες η διοίκηση της φιλιατρινής ομάδας.

Ο Κ. Λυμπερόπουλος τίθεται λοιπόν επικεφαλής του τεχνικού τιμ, καθώς όπως γράψαμε προχθές ο Σ. Λυμπερόπουλος ενδέχεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να αναγκαστεί να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα βοηθήσει όμως σημαντικά, σε συνεργασία με το ξάδερφο του στο χτίσιμο της ομάδας και ουσιαστικά αυτοί οι δύο θα τρέξουν το σχεδιασμό για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εράνης αναφέρει: "Ο Α.Π.Σ. Εράνης Φιλιατρών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Κώστα Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την περίοδο 2017-2018.

Οι άμεσοι συνεργάτες του κ. Λυμπερόπουλου στο τεχνικό team θα είναι ο κ. Σωτήρης Λυμπερόπουλος στο ρόλο του συμβούλου και ο κ. Στασινός Χρονόπουλος του οποίου η συνεργασία ανανεώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Τους καλωσορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!".