Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 19:29

Μίλησαν οι έδρες σε Παγκρήτειο και Αγρίνιο, "βουλιάζει" η Βέροια

Γράφτηκε από τον

Εργοτέλης και Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη της έδρας τους κερδίζοντας τον Πανθρακικό (3-1) και το Λεβαδειακό (2-1) αντίστοιχα, σε αντίθεση με τη Βέροια που ηττήθηκε στο... σπίτι της από την ΑΕΛ Καλλονή και "βούλιαξε" ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

 

Στην Κρήτη ο Πανθρακικός αιφνιδίασε τον Εργοτέλη και με το γκολ του Τζάνη (0-1, 12') άνοιξε το σκορ, όμως η αποβολή του Ν' Μπόου στο 28' άλλαξε τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του πρώτου μέρους με εύστοχο πέναλτι του Βερπακόφσκις (1-1, 45'+1) και στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν πετυχαίνοντας δύο ακόμα τέρματα. Ο Ρομάνο (2-1, 60') και ο Διαμαντάκος (3-1, 90'+1) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Αγρίνιο ο Μπίκεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναιατωλικό, σημειώνοντας και τα δύο γκολ των "καναριών" (1-0 17', 2-1 49') που εντυπωσίασαν σε ένα ακόμα παιχνίδι και πήραν δίκαια το τρίποντο. Ο Λεβαδειακός είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα με τον Μουλόπουλο (1-1 43'), αλλά δεν έδειχνε ικανός να πάρει κάτι απ' το ματς.

Στη Βέροια η ΑΕΛ Καλλονή χρειάστηκε μόλις 27' για να εξασφαλίσει τη νίκη. Προιηγήθηκε νωρίς με τον Γκαρσία (0-1 6') και ο Ποντανί έγραψε το 0-2 τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο... κόλπο, αλλά εκείνος που το πέτυχε ήταν ο Λεοζίνιο (0-3, 79').