Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 13:16

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τρίτη μεταγραφή ο Κακαλής

Γράφτηκε από τον

Μετά τους Τζανέτο Παπαδέα και Ελβις Γκελγκέρια του Ηρακλή Καλαμάτας, ο Απόλλωνας πραγματοποίησε την τρίτη του μεταγραφική κίνηση.

Ο ιστορικός σύλλογος πρόσθεσε στο ρόστερ του τον μέσο Βασίλη Κακαλή ο οποίος πέρυσι είχε κάνει καλή σεζόν με τον ΑΟ Φαραί στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο 22χρονος μέσος ξεκίνησε από τον Αίαντα ενώ πριν τον ΑΟ Φαραί έπαιξε στην Καλαμάτα. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: "Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλαμάτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κακαλή και τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα".

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως ο Απόλλωνας φέτος συμφώνησε να συνεργαστεί με τους Γιάννη και Τάκη Σακελλαρόπουλο οι οποίοι και τρέχουν το σχεδιασμό του ιστορικού συλλόγου. Ο Απόλλωνας θα πορεύεται πλέον με τη φιλοσοφία του Αίαντα, κάτι που σημαίνει μικροί σε ηλικία παίκτες και επιλεγμένες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Αίαντας με τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες, θα λειτουργεί ως προθάλαμος του Απόλλωνα.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα είναι προπονητής στον Απόλλωνα, ενώ ο Γιάννης θα παραμείνει στον Αίαντα. Τα δύο αδέρφια έχουν κοινή φιλοσοφία και το ζητούμενο είναι να ακολουθηθεί το πλάνο που έχει συμφωνηθεί, ώστε ο Απόλλωνας να μπορεί στο μέλλον να κοιτάξει ψηλότερα.