Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 19:41

Το μεταγραφικό πάρε - δώσε στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Στη δεύτερη εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου μπήκαμε από σήμερα και το σκηνικό σε ότι αφορά τις ομάδες της Α’ τοπικής παραμένει σχεδόν ίδιο.

Δηλαδή υπάρχουν οι ομάδες που συνεχίζουν την ενίσχυση τους ώστε να εντάξουν στο δυναμικό τους, τους παίκτες που επιθυμούν, υπάρχουν άλλες που ακόμη δεν έχουν εκλέξει νέα διοίκηση και υπάρχουν και αυτές που έχουν κλείσει προπονητή και σε συνεργασία μαζί του έχουν αρχίσει την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού τους.

Αναλυτικά η κατάσταση στην Α’ κατηγορία όπως την παρουσιάζει κάθε εβδομάδα η εφημερίδα "Ελευθερία" είναι:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η “Μπάρτσα” εξέλεξε νέα διοίκηση με τον Γιώργο Σερεμέτη να αναλαμβάνει πρόεδρος. Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης ήταν η πρόσληψη προπονητή με τον Κώστα Στυλιανόπουλο να είναι ο εκλεκτός. Αυτές της ημέρες σε συνεργασία μαζί του θα ξεκινήσει η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Μέχρι στιγμής το μόνο που υπάρχει σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι οι αποχωρήσεις παικτών. Συγκεκριμένα έχουν φύγει οι Νίκος Τριανταφυλλάκης, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας και Γιώργος Μουλιάτος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ

Σήμερα αργά το απόγευμα τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης έχουν προγραμματίσει συνάντηση έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα, αν δηλαδή βρεθούν άτομα να αναλάβουν το σύλλογο ή θα πάει σε λύση πρωτοδικείου.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

Τίποτα νεότερο και την εβδομάδα που πέρασε σε ότι αφορά το Ασπρόχωμα. Ο επί σειρά ετών παράγοντας και χορηγός της ομάδας Δημήτρης Ηλιόπουλος έχει σκεφτεί με τους συνεργάτες του κάποια πράγματα για το μέλλον της, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Στο αγωνιστικό κομμάτι παρελθόν από το Ασπρόχωμα αποτελεί ο Γιώργος Χατζηπαναγιώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου γνωστοποίησε ότι προπονητής στην ομάδα θα είναι ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος. Πλέον σε συνεργασία μαζί του θα προχωρήσουν στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ηδη υπάρχει συμφωνία συνεργασία με τους Τζανέτο Παπαδέα, Ελβις Γκελγκέργια και Βασίλη Κακαλή. Εχει αποχωρήσει ο Βασίλης Αλεβίζος.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Νέα διοίκηση απέκτησε στη διάρκεια της εβδομάδας ο σύλλογος του Διαβολιτσίου με τον Γιάννη Κωνσταντάρα να είναι ο νέος πρόεδρος. Μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου οι παράγοντες έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την πρόσληψη προπονητή και στη συνέχεια σε συνεργασία μαζί του να “κτίσουν” την ομάδα της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Εχει αποχωρήσει ο Βαγγέλης Τσουκάλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Προπονητής είναι ο Φραγκίσκος Κεράνης, ενώ σε ότι αφορά την ενίσχυση, έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Βασίλη Αλεβίζο. Παρελθόν από τον Εθνικό αποτελούν οι Γιάννης Καρύδης και Σταμάτης Φέστας.

ΕΡΑΝΗ

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η Εράνη εξέλεξε νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Λυμπερόπουλο. Στον πάγκο θα είναι ο Κώστας Λυμπερόπουλος, ο οποίος θα έχει για συνεργάτες του, τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο και τον Στασινό Χρονόπουλο. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες από το υπάρχον υλικό και κάποιους από το μεταγραφικό παζάρι, ώστε να αρχίσει σιγά σιγά η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Αποχώρησε ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Προπονητής είναι ο Τάσος Χατζηαγγελής και η διοίκηση σε συνεργασία μαζί του έχει ξεκινήσει τις επαφές με παίκτες με σκοπό τη δημιουργία της ομάδας της νέας περιόδου.

Παρελθόν αποτελούν οι Κυριάκος Πουλάκος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Στέλιος Ηλιόπουλος, Σταύρος Μπάλλας, Γιώργος Μπάλλας, Δημήτρης Πολυμενέας και Μάριος Μαρούδας.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προπονητής είναι ο Σωτήρης Δημάκης.

Μέχρι σήμερα έχουν αποκτηθεί οι Σταύρος Αγγελής, Περικλής Χαρμπίλας, Σταμάτης Φέστας, Γιάννης Καρύδης, Αρτέμης Παλιάς, Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος, Γιάννης Αντωνακόπουλος, Σταύρος Σώκαλης και Θανάσης Παπαδέας, Μάρκος Φίλαϊ, Ηλίας Φλέσσας.

ΠΑΜΙΣΟΣ

Προπονητής είναι ο Αλέξης Μαντζούνης.

Εως τώρα έχουν ανανεώσει οι Λαθύρης, Μπίσα, Ηλιόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Αριστομενόπουλος, Μάρκου, Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραπετιάν και Μπερερής. Εχει αποκτηθεί ο Γιώργος Βέλλης, υπάρχει συμφωνία συνεργασία με τον Νίκο Πυρρή, αλλά μένει να μείνει ελεύθερος από την προηγούμενη ομάδα του, τον Εθνικό Σαγέϊκων.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Στην Κυπαρισσία ούτε την εβδομάδα που πέρασε σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στο αγωνιστικό κομμάτι. Ναι μεν ο Τάκη Παναγόπουλος έχει αρκετές πιθανότητες για να είναι προπονητής και τη νέα περίοδο, όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Έτσι σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο Μιλτιάδη σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Οσο περνούν οι ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού θα πρέπει οι παράγοντες της ομάδας να κινηθούν άμεσα για να κλείσουν τα αγωνιστικά θέματα. Το τελευταίο διάστημα έχουν προχωρήσει οι επαφές για πρόσληψη προπονητή, όπως και για παίκτες, αλλά δεν υπάρχουν εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι έχουν αποχωρήσει οι Γιώργος Βέλλης, Αρτέμης Παλιάς και Νίκος Βασιλόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

Προπονητής είναι ο Γιώργος Αργυρόπουλος.

Συνολικά έχουν αποκτηθεί οι Νίκος Τριανταφυλλάκης, Γιάννης Τρίψας, Κώστας Αργυρόπουλος, Χρήστος Τρίψας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Νίκος Λάσκαρης, Χρήστος Βυζάς, Γιώργος Δρογγίτης. Ανανέωσε ο Μάριος Μπιτσάνης. Εχουν φύγει ο Σύλιαν Ντόκο, Φάνης Κάνιστρας, Αρης Μουστάκας.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Προπονητής είναι ο Γιώργος Καλόμαλος.

Από το μεταγραφικό παζάρι έχει αποκτηθεί ο Μάρκος Φίλαϊ και έχει αποχωρήσει ο Σταύρος Αγγελής.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ

Προπονητής είναι ο Αντώνης Μαυρέας.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Θεόδωρος Ντουγέρογλου. Εχουν αποχωρήσει οι Νίκος Πατσιώτης, Αντώνης Στασινόπουλος.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του προπονητή στον Α.Ο. Φαραί.

Η διοίκηση θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με το Νίκο Γεωργακλή και για την ώρα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Εχουν αποχωρήσει οι Βαγγέλης Καπακλής, Βασίλης Κακαλής.