Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 10:51

Πρόταση σε Ηλιόπουλο η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Πρόταση σε Ηλιόπουλο η "Μαύρη Θύελλα"

Μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Κώστα Ηλιόπουλου από την ΑΕ Σπάρτης, η διοίκηση της Καλαμάτας εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον που ήδη είχε δείξει τις προηγούμενες μέρες για τον έμπειρο Μεσσήνιο μεσοεπιθετικό.

Ο πρώην παίκτης της "Μαύρης Θύελλας", που πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν στην Β' εθνική με την ΑΕ Σπάρτης, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Λακωνίας καθώς δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την διοίκηση της.

Ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Δημήτρης Τσάκωνας έκανε άμεσα νέα επαφή χθες με τον παίκτη και του πρότεινε να επιστρέψει στην "Μαύρη Θύελλα". Η πρώτη κουβέντα τους δεν έφερε συμφωνία καθώς υπήρξε διαφορά στο οικονομικό ωστόσο οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν τις επόμενες μέρες και ενδεχομένως να βρεθεί η χρυσή τομή για την επιστροφή του παίκτη στην Καλαμάτα.

Για τον 28χρονο Κώστα Ηλιόπουλο αξίζει να θυμίσουμε πως έφυγε από την Καλαμάτα πριν δύο χρόνια. Για τελευταία φορά έπαιξε στην "Μαύρη Θύελλα" τη σεζόν 2014-2015 έχοντας 24 συμμετοχές και 8 γκολ στην Γ' εθνική. Στην ΑΕ Σπάρτης έπαιξε με επιτυχία δύο σεζόν, μια στην Β' και μια στην Γ" εθνική. Σε αυτά τα δύο χρόνια είχε συνολικά 57 συμμετοχές και 14 γκολ.

Από εκεί και πέρα, στην "Μαύρη Θύελλα" συνεχίζουν να εξετάζουν τις περιπτώσεις πολλών παικτών, τονίζοντας πάντα πως δεν πρόκειται να βιαστούν προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές που θα ισχυροποιήσουν το ρόστερ έτσι ώστε να είναι σε θέση να εκπληρώσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που θα θέσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ" εθνικής.

Μέχρι τώρα έχει αποκτηθεί μόνο ο Άρης Μουστάκας από τον Πανθουριακό και αναμένεται να τον ακολουθήσει ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος του Τσικλητήρα Πύλου. Από την άλλη, από τον περσινό βασικό κορμό έχουν αποχωρήσει οι Καλαντζής, Αθανασόπουλος και Νάτσης.