Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 15:27

Νέα διοίκηση στην Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον
Νέα διοίκηση στην Καλλιθέα

Παλιοί παίκτες απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Καλλιθέας που πριν από λίγες ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόκειται για νέα πρόσωπα (τα περισσότερα) σε ότι αφορά την ενασχόληση τους με τα διοικητικά της Καλλιθέας, τα οποία αποφάσισαν να αναμειχθούν με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της για τη ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Το νέο διοικητικό σχήμα είναι 11 μελές και το απαρτίζουν οι Ευγενία Χρονοπούλου πρόεδρος, Ηλίας Τσάκωνας αντιπρόεδρος, Σταύρος Γκόνης γενικός γραμματέας, Γιώργος Λύγκρης ταμίας, Γιώργος Σαρδέλης γνεικός αρχηγός και μέλη οι Γιώργος Ζόμπολας, Παναγιώτης Λέκκας, Κώστας Κοντογόνης, Γιπώργος Τσαγκάρης, Γιάννης Δούβρης και Σπύρος Πυλιώτης.

Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης ήταν η πρόσληψη προπονητή με τον Γιώργο Λύγκρη να επιστρέφει στην ομάδα, που ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, όταν τη θέση του πήρε τότε ο Χρήστος Σπάλλας.

Πήρε Κουφό από Μεθώνη

Στη συνέχεια οι παράγοντες με τον κ. Λύγκρη ξεκίνησαν το στήσιμο της ομάδας, αρχίζοντας τις επαφές με παίκτες από το υπάρχον υλικό, καθώς και παιδιά που θέλουν να αποκτήσουν από το μεταγραφικό παζάρι. Στόχος είναι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να στελεχωθεί από παίκτες που θα τη βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Μια από αυτές τις κινήσεις αποτελεί η απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Γιώργου Κουφού (φώτο), που αγωνιζόταν στη Μεθώνη. Στόχος είναι να αποκτηθούν 3-4 παίκτες, τερματοφύλακας, αμυντικός, μέσος και επιθετικός και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις επαφές ώστε να κλείσουν άμεσα τις μεταγραφές.

Από το υπάρχον υλικό λύθηκε η συνεργασία με τους Βασίλη Καραγλάνη, Γιάννη Τσαρμπάλα και Ολντι Σελαμάι.

Εδρα στη Μεθώνη

Οπως και την περσινή σεζόν, η Καλλιθέα θα έχει για έδρα της στα επίσημα παιχνίδια το γήπεδο της Μεθώνης. Βέβαια η νέα διοίκηση θα επιδιώξει μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Πύλου – Νέστωρος κ. Καφαντάρη ώστε να μιλήσουν μαζί του για το ενδεχόμενο να βοηθήσει να μπει συνθετικός τάπητας στο γήπεδο της Καλλιθέα, ώστε η ομάδα κάποια στιγμή να επιστρέψει στο δικό της γήπεδο.