Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 15:55

Εως 31 Ιουλίου οι αιτήσεις για το σεμινάριο των διαιτητών

Γράφτηκε από τον

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Μεσσηνίων διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα πραγματοποιηθούν σεμινάριο καθώς και γραπτές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣΜ όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μέχρι την Δευτέρα 31 Ιουλίου, στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, την οποία ή θα προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣ ή θα αποστείλουν στο ΦΑΞ : 2721028677.

Την αίτηση μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ ή να την προμηθευτούν από τα γραφεία της ΕΠΣΜ επί της οδού Σπετσών & Δαμοφώντος (4ος όροφος) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8 π.μ. - 3 μ.μ.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΜ, για να γίνει δεκτή η συμμετοχή των διαιτητών στα σεμινάρια πρέπει να προσκομίσουν κατά την προσέλευσή τους :

1. Οφθαλμολογική εξέταση με γνωμάτευση για την οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων.

2. Γνωμάτευση από παθολόγο για την κατάσταση της υγείας τους.

3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 καθώς και όσοι κατά την περίοδο αυτή απείχαν λόγω στράτευσης ή λόγω σπουδών. Επίσης και οι νέοι διαιτητές της τελευταίας σχολής διαιτησίας.

Επίσης θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΔ/ΕΠΣΜ καθώς και προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Οι παρατηρητές διαιτησίας πέραν της αίτησης που θα υποβάλλουν μέχρι 31 Ιουλίου 2017, κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν και το αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Διαιτητής ή παρατηρητής διαιτησίας που δεν θα συμμετάσχει στο σεμινάριο δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησής του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.