Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 18:41

Και τυπικά στην "Μαύρη Θύελλα" ο Ζαχαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου στην "Μαύρη Θύελλα" σφραγίστηκε σήμερα και τυπικά.


Ο νεαρός μέσος, που είχε συμφωνήσει από τις προηγούμενες μέρες με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα, υπέγραψε σήμερα στους «μελανόλευκους» όπου επιστρέφει μετά από τρία χρόνια.
Ο Ζαχαρόπουλος ήταν ο παίκτης - αποκάλυψη της Καλαμάτας τη σεζόν 2013-2014 όταν είχε 24 συμμετοχές και πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, όμως το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε για τη Λαμία.
Πέρυσι έπαιξε στην Γ' εθνική με τον Τσικλητήρα Πύλου όπου είχε μια γεμάτη σε συμμετοχές (24) σεζόν και συνολικά θετική παρουσία.
Ο νεαρός παίκτης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας μετά τον Αρι Μουστάκα από τον Πανθουριακό.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στις μεταγραφές, με τους ανθρώπους της Καλαμάτας να βρίσκονται σε επαφές με πολλούς παίκτες και να αισιοδοξούν όσο αφορά τον τελικό καταρτισμό του ρόστερ.
Όσον αφορά τον Κώστα Ηλιόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Σπάρτης, η Καλαμάτα θέλει τον παίκτη και έχει μιλήσει μαζί του. Η πρώτη κουβέντα δεν έφερε συμφωνία καθώς υπήρξε διαφορά στο οικονομικό ωστόσο οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν άμεσα όπου θα φανεί αν θα έχουμε μια ακόμη επιστροφή στο «μελανόλευκο» ρόστερ.